sköna söndag

Hejsan!

Sköna söndag är precis vad det är! Jag har en härlig vecka framför mig och solen skiner!

Igår köpte jag ju ljung till balkonglådan. För att fylla ut den så tänkte jag fylla ut den med enris. Så efter frukosten packade jag min rosa kånken och Nike och jag begav oss ut i skogen i Granloholm. Det fanns gott om enris. En parentes. Igår kväll så frågade jag Pär om vi hade någon sekatör. Han svarade: Vad är det? Jag började tokskratta eftersom han inte visste vad det var. TIll saken hör var att jag innan hade sagt att jag skulle ut och plocka enris idag. Jag frågade honom vad han trodde att det var, varpå han säger. "Jag antar att det är någon säck av något slag, eftersom du ska plocka." HAHAAHA jag dog nästan av skratt.

Idag letade jag i verktygslådan och fann en avbitare. JAg tog med mig den och en morakniv- avbitaren fungerade alldeles utmärkt till att klippa av enrisbuskarna.

Eftersom vi inte hade någon tid att passa var vi ute länge. Det är rätt skönt att bara slå sig ner och njuta av dofen, lugnet och ljudet. Nike la sig bredvid mig och ville bli klappad.. lilla gosfia. Det är när man sitter sådär lugnt och harmoniskt som man också ser saker. VI såg en söt liten ekorre i en tall!så blev resultatet!

 

 

 

 

 

en liten ekorre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Vad fint det blev med ljung!

Känns som att det var ovanligt längesedan vi sågs. Risk för abstinens ;)

Postat av: Anna

Hej Alex! Ja det vart ju ingen fredagsdate sist - och till helgen åker jag bort. Tänk om du är tvåbarnsmamma nästa gång vi ses? ;) Vi får höras om saken!! Det går ju att ses en annan dag än fredag oxå.. :)Kram

2011-09-19 @ 18:31:09
URL: http://aneth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback