lör

Hej svejs!

Finns det nåt mer avkopplande än att lyssna till sin hunds snarkningar? Jag tycker det är både mysigt och avkopplande! =) Nike ligger här vid min sida med sin stora tratt och småslumrar. Varför har hon tratt? Jo förra helgen upptäckte vi att hon haltade. Det blev värre och värre så vi bokade tid hos veterinären. De gjorde en ordetnlig undersökning och röntgade hennes tass. Vi hade redan innan besöket undersökt henne här hemma och kunde se att högra yttertån var lite svullen. Det var inget brutet, men hon fick bandage och antiinflammatoriskt. Hon var så duktig! Veterinären tyckte att on var sååå duktig och väluppfostrad! =) Tyckte så synd om henne när hon fick lugnande, "lilla" söta.

På måndag ska jag klippa och färga håret. Jag längtar, inte dumt att längta till en måndag redan på fredag va? Jag bokade taktiskt! Jag hade tänkt bli lite mörkare, får se vad det blir.

Idag är jag tacksam för:

  • Mina kära vänner. Vad vore livet utan vänner? Kloka, fina underbara ni! Tack för att ni finns.
  • Nike. Du skänker så mycket glädje! Skratt, bus och du får mig att må bra. Våra promenader/springturer sätter guldkant på tillvaro.
  • Adele. Tack för att du gör så jävulskt bra musik.
  • Arbete. Jag är så tacksam för att jag har ett jobb. Det låter himla banalt, men vad tusan, jag är tacksam. Det är varierande, utvecklande och lärorikt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback