dagens növvel

Att jag är ett növvel är ingen nyhet. Men jag blir ändå rätt trött på mig själv ibland...
Idag hade jag bokat in lunch med far och bror. När jag skulle gå från jobbet tänkte jag: Det är onödigt attt a med sig storväskan, och det är klumpigt med plånboken. Hmm behöver jag ens ta med plånkan? Jag menar pappa brukar alltid bjuda. Nej, men gud så fult av mig att ta förgivet att han ska bjuppa?!  Jag tar med bankkort och körkort. Nä jag tar med pengar. Nä men jag har bara 50 i kontanter... "
Vi åt lunch och det var trevligt! Jag jobbar vidare efter lunch och när jag kommer hem  så behöver jag mitt bankkort för att föra över pengar till vårt gemensamma konto. Öppnar plånkan... INGET BANKKORT!! Nooooo. WTF! Jag kollar i jackfickan eftersom jag kom på att jag höll på att dividera med mig själv innan lunchen. INGET KORT! No no, jag måste ringa och spärra. Jag kollar kontot, pengarna är kvar. Jag får panik och rensar hela plånboken.
Jag har stoppat bankkorter bakom körkortet (ni vet i den genomskinliga fickan). Åh jag blir så trött på mig själv ibland. MEN, det gick ju bra ändå!
Redan torsdag och hej vad det går. Det har varit en intressant och bra arbetsvecka! Tummen upp! Vad mer?
Nästa vecka åker jag till Luleå på möte/träff ons-tors med världens minsta plan. På fredag åker jag till Umeå för att hälsa på Sam. Jag längtar till nästa veckan!
Nu ska jag göra ett ryck och städa lägan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback