Hello! I helgen har jag varit i Umeå och h...

img_8958 (MMS)

Hello! I helgen har jag varit i Umeå och hälsa på Sam och Smilla! Vi har haft en kanonbra helg med mat, fika, shopping, skratt, nostalgi och mycket annat! Nu sitter jag på bussen på väg hem! Hoppas ni har en bra dag!


sköna söndag

Hejsan!

Sköna söndag är precis vad det är! Jag har en härlig vecka framför mig och solen skiner!

Igår köpte jag ju ljung till balkonglådan. För att fylla ut den så tänkte jag fylla ut den med enris. Så efter frukosten packade jag min rosa kånken och Nike och jag begav oss ut i skogen i Granloholm. Det fanns gott om enris. En parentes. Igår kväll så frågade jag Pär om vi hade någon sekatör. Han svarade: Vad är det? Jag började tokskratta eftersom han inte visste vad det var. TIll saken hör var att jag innan hade sagt att jag skulle ut och plocka enris idag. Jag frågade honom vad han trodde att det var, varpå han säger. "Jag antar att det är någon säck av något slag, eftersom du ska plocka." HAHAAHA jag dog nästan av skratt.

Idag letade jag i verktygslådan och fann en avbitare. JAg tog med mig den och en morakniv- avbitaren fungerade alldeles utmärkt till att klippa av enrisbuskarna.

Eftersom vi inte hade någon tid att passa var vi ute länge. Det är rätt skönt att bara slå sig ner och njuta av dofen, lugnet och ljudet. Nike la sig bredvid mig och ville bli klappad.. lilla gosfia. Det är när man sitter sådär lugnt och harmoniskt som man också ser saker. VI såg en söt liten ekorre i en tall!så blev resultatet!

 

 

 

 

 

en liten ekorre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


lördag

Hello!
Lördagen har bestått av:
  • promenad i det underbara höstvädret
Komentar: Jag älskar hösten! Den klara luften och de härliga färgerna! Underbart
  • Birsta
Kommentar: Jag ville handla massor idag, men det är ju då man inte hittar någonting.. TIll sist hittade jag en svart enkel klänning på HM som kändes helt ok. Den behövs till veckan!
  • höstfix på balkongen
Kommentar: Sommarblommorna är bortplockade och jag har bytt ut dem mot ljung och bollkryss. Känns bra!
  • långkok (Porterstek)
Kommentar: Det eviga middagsproblemet: Vad ska vi äta idag? Jag har aldrig lagat porterstek men älskar mammas. Jag fick hennes recept för en tid sedan så idag testade jag det. Det blev superb!
  • slapp
Kommentar: Det är nice att slappa helt enkelt!
  • ishockey MoDo vann!!!!
Kommentar: MoDo spelade grymt bra ikväll! Gött att elitserien är igång igen!
Trevlig kväll!

dagens növvel

Att jag är ett növvel är ingen nyhet. Men jag blir ändå rätt trött på mig själv ibland...
Idag hade jag bokat in lunch med far och bror. När jag skulle gå från jobbet tänkte jag: Det är onödigt attt a med sig storväskan, och det är klumpigt med plånboken. Hmm behöver jag ens ta med plånkan? Jag menar pappa brukar alltid bjuda. Nej, men gud så fult av mig att ta förgivet att han ska bjuppa?!  Jag tar med bankkort och körkort. Nä jag tar med pengar. Nä men jag har bara 50 i kontanter... "
Vi åt lunch och det var trevligt! Jag jobbar vidare efter lunch och när jag kommer hem  så behöver jag mitt bankkort för att föra över pengar till vårt gemensamma konto. Öppnar plånkan... INGET BANKKORT!! Nooooo. WTF! Jag kollar i jackfickan eftersom jag kom på att jag höll på att dividera med mig själv innan lunchen. INGET KORT! No no, jag måste ringa och spärra. Jag kollar kontot, pengarna är kvar. Jag får panik och rensar hela plånboken.
Jag har stoppat bankkorter bakom körkortet (ni vet i den genomskinliga fickan). Åh jag blir så trött på mig själv ibland. MEN, det gick ju bra ändå!
Redan torsdag och hej vad det går. Det har varit en intressant och bra arbetsvecka! Tummen upp! Vad mer?
Nästa vecka åker jag till Luleå på möte/träff ons-tors med världens minsta plan. På fredag åker jag till Umeå för att hälsa på Sam. Jag längtar till nästa veckan!
Nu ska jag göra ett ryck och städa lägan!

update

Hej svejs!

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen, men så är det ibland.

Idag har det varit grått väder och regn. När klockan ringde imorse ville jag bara ligga kvar mysa. Men icke. Jag tog mig upp och har faktiskt varit på rätt bra humör idag.

Träningen/motionen har det varit lite sisådär med på sistone. Nike vrickade tån för ett par veckor sedan och iom så har hon ordinerats vila och ytterst lite motion. Veterinären sa ju inte att jag skulle sitta på latarslet, men tyvärr har det blivit så. Nike brukar ju alltid följa med mig på joggingturer och långprommisar så jag har tappat motivationen lite. Men efter återbesöket i förra veckan så får vi nu öka succesivt med motionen, så nu är vi är på rätt spår. Och idag tog jag mig faktiskt ut på en joggingtur själv. Jag är stolt. Det är svårare att ta sig ut nu när det är mörkt om kvällarna. Nu kör vi igen!

Nike gjorde höfledsröntgen förra veckan och igår fick vi resultatet: Normala höftleder och inga påvisbara förändringar och det är det bästa betyget man kan få! =)I övrigt har jag inte så mycket att uppdatera om. Jag tycker dagarna och veckorna bara rusar förbi...

Natti natti!

lör

Hej svejs!

Finns det nåt mer avkopplande än att lyssna till sin hunds snarkningar? Jag tycker det är både mysigt och avkopplande! =) Nike ligger här vid min sida med sin stora tratt och småslumrar. Varför har hon tratt? Jo förra helgen upptäckte vi att hon haltade. Det blev värre och värre så vi bokade tid hos veterinären. De gjorde en ordetnlig undersökning och röntgade hennes tass. Vi hade redan innan besöket undersökt henne här hemma och kunde se att högra yttertån var lite svullen. Det var inget brutet, men hon fick bandage och antiinflammatoriskt. Hon var så duktig! Veterinären tyckte att on var sååå duktig och väluppfostrad! =) Tyckte så synd om henne när hon fick lugnande, "lilla" söta.

På måndag ska jag klippa och färga håret. Jag längtar, inte dumt att längta till en måndag redan på fredag va? Jag bokade taktiskt! Jag hade tänkt bli lite mörkare, får se vad det blir.

Idag är jag tacksam för:

  • Mina kära vänner. Vad vore livet utan vänner? Kloka, fina underbara ni! Tack för att ni finns.
  • Nike. Du skänker så mycket glädje! Skratt, bus och du får mig att må bra. Våra promenader/springturer sätter guldkant på tillvaro.
  • Adele. Tack för att du gör så jävulskt bra musik.
  • Arbete. Jag är så tacksam för att jag har ett jobb. Det låter himla banalt, men vad tusan, jag är tacksam. Det är varierande, utvecklande och lärorikt.