hej

Jag har varit extremt dålig på att blogga på sistone... Därför tänkte jag göra ett försöka nu =)
Sommaren är här och det är inte långt kvar till semester! Denna vecka är desstuom kortvecka, ledig tors t.o.m mån. Så underbart skönt!
Efter att saker och ting händer så har jag verkligen försökt att bli ännu bättre på att tänka positivt och vara tacksam för de små tingen. Men jag måste ändå få irritera mig lite, eller vi väljer att se på det som en fundering, då blir det inte en sådan negativ klang.
Bilförarare som alltid kör under hastighetsbegränsningar
Alltid när jag åker upp till Indal så kör jag ikapp bilar som ligger och småfiser under hastighetsbegränsningen. Ok, jag är ingen fartdåre, men jag kör precis vad man får köra, och ibland bara lite lite lite över, eftersom hastighetsmätaren i bilen visar lite högre än verklig hastighet. Varje gång jag åker till Indal och tillbaka till stan så är det någon som kör under När det är 70 så kör det 60 och när det är 50 så kör de fortfarande 60? När det är 90 så kör det 75? . Nu när det är bart och fint väglag så förstår jag inte. På vintern är den en sak, då ska man anpassa hastigheten efter väglag/väder. Och, vad är det för fel på de som ligger och trycker på bromsen hela tiden. Fel och växla ner istället? Om det dyker upp en fara/ett djur eller vad fasiken det är så uppfattar man ju knappt det om man ligger efter en som sitter och trycker på bromsen hela tiden. Jag försöker dock att välja att inte blir irriterad över detta, utan väljer att se det som Kay Pollack skulle göra: Intressant att de bromsar när det kör bil. Intressant att de kör sakta, fast man får köra fort. Undra om de har missat skyltarna.
Nu ska jag byta om. Jag ska ner på Ego och träna pump med bästa Murramuuuuuus!
Jag bjuder på en bild som är tagen idag vid 18-tiden då jag och Nike var ute på en prommis i det härliga vädret.
Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback