en bra tisdag

Hello!
Imorse steg jag upp kl 5:45. Jag var så sjukt trött! Men jag snoozade inte utan klev upp direkt. Jag gick in till köket och kokade ägg. Jag ställde klockan när vattnet kokat upp och satte mig sedan vid köksbordet för att läsa tidningen. Men, jag lade ner huvudet på  bordet och somnade! =) Som tur var så vaknade jag när äggklockan ringde! Men efter morgonpromenaden kände jag mig betydligt piggare.
Arbetsdagen har gått fort. På eftermiddagen/kvällen har jag haft teamaktivitet med jobbet. Vi har bl.a. spelat brännboll. Vårt låg vann, så klart!
När jag kom hem gick jag, P och Nike ut på en promenad i regn- och åskvädret. Lite mysigt var det allt, även om det blixtrade och dundrade.
Natti

hej

Jag har varit extremt dålig på att blogga på sistone... Därför tänkte jag göra ett försöka nu =)
Sommaren är här och det är inte långt kvar till semester! Denna vecka är desstuom kortvecka, ledig tors t.o.m mån. Så underbart skönt!
Efter att saker och ting händer så har jag verkligen försökt att bli ännu bättre på att tänka positivt och vara tacksam för de små tingen. Men jag måste ändå få irritera mig lite, eller vi väljer att se på det som en fundering, då blir det inte en sådan negativ klang.
Bilförarare som alltid kör under hastighetsbegränsningar
Alltid när jag åker upp till Indal så kör jag ikapp bilar som ligger och småfiser under hastighetsbegränsningen. Ok, jag är ingen fartdåre, men jag kör precis vad man får köra, och ibland bara lite lite lite över, eftersom hastighetsmätaren i bilen visar lite högre än verklig hastighet. Varje gång jag åker till Indal och tillbaka till stan så är det någon som kör under När det är 70 så kör det 60 och när det är 50 så kör de fortfarande 60? När det är 90 så kör det 75? . Nu när det är bart och fint väglag så förstår jag inte. På vintern är den en sak, då ska man anpassa hastigheten efter väglag/väder. Och, vad är det för fel på de som ligger och trycker på bromsen hela tiden. Fel och växla ner istället? Om det dyker upp en fara/ett djur eller vad fasiken det är så uppfattar man ju knappt det om man ligger efter en som sitter och trycker på bromsen hela tiden. Jag försöker dock att välja att inte blir irriterad över detta, utan väljer att se det som Kay Pollack skulle göra: Intressant att de bromsar när det kör bil. Intressant att de kör sakta, fast man får köra fort. Undra om de har missat skyltarna.
Nu ska jag byta om. Jag ska ner på Ego och träna pump med bästa Murramuuuuuus!
Jag bjuder på en bild som är tagen idag vid 18-tiden då jag och Nike var ute på en prommis i det härliga vädret.
Ha det gott!

Deluxe weekend i Berlin

Hej!
Jag och Sam har haft en fab helg i Berlin. Helgen har mest innehållit skratt, tok och mat. Trots att resa låg lite osäkert i tiden så kände jag att det var välbehövligt.
Berlin var bättre än vad jag förväntat mig, på alla sätt. Resan dit tar bara 1,5 timme, men det känns ändå som långt bort från Sverige. Det är svårt att sammanfatta en hel helg, så därför skriver jag en lista.
Topp 5 Weeken i Berlin, jag kan inte ens rangordna nedanstående... =)

Berlin...

Berlin är så mkt bättre än vad jag förväntat mig! Fina byggnader, mkt grönområden och schyssta affärer/varuhus. En semester var välbehövlig nu, även om jag är lite disträ och har tankarna på annat ibland. Det går inte alltid attt styra. Jag älskar dig så.  Längtar efter att krama om dig och viska " Du är bäst". Jag längtar till så mycket. Ha en underbar dag! 

tacksamhet

Jag är så tacksam idag.
Jag är tacksam för:
 • min kära familj och där är Nike med förstås
 • mina underbara vänner
 • mina kollegor
 • att jag är frisk
 • att jag kan stiga upp själv varje morgon
 • att jag kan ta hand om mig själv
 • att jag har ett hem
 • att jag har ett roligt arbete
 • att jag har fungerande sinnen
 • att det är så vackert ute just nu
 • att jag har en inkomst
 • att jag har mat på bordet varje dag
 • osv, listan (utan inbördes ordning) kan göras lång. Oändlig. Det jag vill ha sagt är kort och gott:
Jag är så jävla tacksam över allt just nu.
Jag har insett att livet är sårbart och jag jag tänker inte längre ta saker och ting för givet.  Uppskatta det som faktiskt finns i ditt liv och njut av det. Livet är för kort för att gå runt och irritera sig, vara arg, bitter, avundsjuk, sur och bråka. Självklart har även jag dåliga dagar och ibland måste vi få ut lite agg. Det tillhör också livet. Livet ska levas!

Ta vara på ditt liv, för nu är det din stund på jorden. Vihelm Moberg
Imorrn åker jag & Sam till Berlin! Det ska bli underbart!
Sov så gott!
//A