måndag och lättirriterad

Hej!
Måndag igen. Jag var så blåtrött imorse när väckarklockan ringde så ville jag inte kliva upp. Jag kom i säng i hyfsad tid igår, men ändå. Det är väl den där timmen kanske.. men snart har man väl vant sig.
Idag har jag känt mig lättirriterad hela dagen. Inte på någon eller något, utan bara allmänt. Det har bara varit småsaker och jag har gått och svurit inombords, men jag skulle aldrig säga det högt. Men efter joggingturen blev jag sansad =)
Idag åt vi kycklingsallad med vitlöksbröd till middag! Det var supersmarrigt.
Jag har glömt att berätta en rolig sak som hände förra veckan:
Jag och P + en kollega till honom var på väg från arbetet till parkeringshuset. När vi gick över Universitetsallen på övergångsstället så tutade någon. Det var bara jag som reagerade och tittade åt sidan. Det var en kompis till Pär som tutade. Han satt i bilen bakom den bil som stannat vid övergångsstället.  När jag upptäckte honom så fuckade han mot oss (pekade finger) och skrattade. Jag fuckade tillbaka dirr, utan att tänka mig för. Det såg precis ut som att jag fuckade till bilen som stod närmast, som hade stannat vid övergångsstället. När jag kom på det fick jag genom ett improviserat teckenspråk förklara att det var han i bilen bakom som fuckade och att det inte var meningen att fucka till tanten i bilen. :) Klantarsle som man är. Jag måste lära mig att tänka till lite ibland.

Ha en bra vecka!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback