härliga helg

Hej!
Även om helgen inte är över ännu så kan jag ändå konstatera att det har varit en härlig hegl Eftersom jag har varit borta de två senaste helgerna (Karlstad & Kiruna) så har det varit skönt att haft en helg på hemmaplan.
Fredag: Jag slutade lite tidigare och gick på stan och handlade lite smått och gott inför kvällen. När jag kom hem tog jag en prommis med Nike och därefter tog vi alla 3 en tupplur. Vid ca 18 kom M ich hämtade oss. Vi blev bjudna på tvårätters middag. MUms så gott. Till varmrätt fick vi fläskfilégryta och gratinerat potatismos med västerbottenost. TIll efterrätt fick vi hemmagjord glass med pepparkaka. Tusen tack. Efter middagen spelade vi sällskapsspel och småslumrade =) Man är ju alltid så trött vid på fredagar. Vid midnatt tog vi en taxi hemåt!
Efterrätt!
Lördag: VI vaknade tidigt båda två, men somnade om. Det var så underbart skönt att få sova ut. VI åt en brakfrulle och därefter begav vi oss alla tre ut på cykeltur. Våren är kommen. Efter cykelturen begav vi oss mot Birsta där vi storhandlade och småhoppade lite. Vid 18 kom M, A & A på middag. Alltid lika trevligt! Vi avslutade kvällen med att se the Fighter och jag höll mig "nästan" vaken =)
Söndag: Ännu en skön sovmorgon och en härlig promenad i vårvädret. Snart blir det en färd upp till Indalen.
Hoppas ni har har en bra söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback