freda

Hallon!
(styckeindelning funkar ej)
Jag har varit urusel på att blogga. Tiden räcker inte till. Sen försöker jag att inte sitta så mycket vid datorn om kvällarna eftersom man sitter framför dotan hela arbetsdagen typ. Variation är A och O.
Har det hänt nåt sen senast då? Nej, inte mycket.
En rolig grej, inte så rolig då, men i efterhand var det kul:
I onsdags så åkte jag hem på lunchen för att rasta Nike. Det var soligt och varmt så jag bytte jacka när jag skulle ut på promenaden. Den jackan jag valde är en tunn jacka utan fickor med dragkedja. Jag och Nike gick och njöt av vårsolen. När vi hade gått färdigt rundan och jag skulle kastat bajspåsen så upptäcker jag att nyckeln inte är i jackfickan. WTF!!! Eftersom jag planerar lunchen noga (tid för prommis + mat plus resa till och från) så blev jag tokstressad. Jag hade ingen mobil med mig hellet, OCH efter lunchen hade jag ett möte inbokat, som jag skulle hålla i dessutom. PANIK! Och pricken över i:et var ju att jag inte hade en susning om var jag tappat nyckeln. Jag och Nike sprang hela rundan som vi hade prommat och jag tänkte: måtte ingen ha tagit nyckeln eftersom det inte står något på nyckelknippan som anknyter till mig. Vi sprang och vi sprang. Vi mötte en kvinna som precis hade klivit av bussen. Jag frågade om hon sett en nyckel, och eftersom hon inte förstod mig så bra så nickade hon först, vilket naturligtvis gav mig en förhoppning. Men sen så artikulerade jag väl och tog om frågan och jag fick ett nekande svar.
Vi sprang vidare. Då tänkte jag att jag antagligen tappat nyckeln när jag böjde mig ner för att plocka upp bajset, och mycket riktigt var det där som nyckeln hade ramlat ur jackfickan. Sen sprang vi tillbaka =) Jag hann!
Idag efter jobbet har jag varit hos frissan och klippt +blekt utväxten! Välbehövligt.
Ikväll har vi ätit tacos och tittat på Spåret & Skavlan. Intressant att lyssna på Natascha Kampusch- helt overkligt. Skavlan lyckas då att bjuda in intressanta gäster. Och Foo Fighters me löve!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback