En underbar helg och en bra start på veckan

Hej!
Som ni ser i tidigare inlägg så har jag varit i Kiruna i helgen. Det har varit en härlig liten minisemester =)
Torsdag: Jag, P och Nike packade in oss i bilen och åkte härifrån ca 6:45. Vi stannade 2 gånger på uppfärden. Bilresan gick rätt snabbt då vi körde fråge-quiz på vägen upp. iPad är perfekt att ha med sig vid såna här tillfällen.
Vi kom fram vid 17 tiden till ett soligt Kiruna. (Det är min barndomsvän som bor där tillsammans med hennes sambo och deras lilla Cajsa på 6 mån samt hunden Indraa) Jag och Emma tog en prommis på en gång. Vi gick runt ett berg och släppte hundarna. På kvällen blev det middag, umgänge och bebisgos.
Fredag: Vi tog det piano på förmiddagen. På eftermiddagen åkte vi till Jukkasjärvi ishotell. WOAAOW vad coolt!
På kvällen käkade vi Souvas -så grymt gott. Vi drack vin, åt godis och chips och myste på =)
Lördag: Vi packade ihop oss i en bil inklusive hundarna och åkte mot Lapporten, Riksgränsen och slutligen Narvik. På kvällen beställde vi Thaimat. Och det var lätt den godaste thaimaten jag har ätit i Sverige. Tänk att den skulle finnas i Kiruna? Kvällen avslutades med sällskapsspel.

Söndag: Resdag. Jag körde från Kiruna till Umeå. Jag är stolt över mig själv och jag gjorde flera omkörningar. :) Vi kom hem lagom till Solsidan som fick sätta pricken över i:et på denna superbraiga helg.
Måndag: Jobb. När vi kom hem tog hela familjen en joggingtur. Plus 7 grader och solsken!
Tisdag: Jobb. Jag funderar på att koka hjortronsylt och göra en surdegsgrund?

Ha en bra kväll!
//Äneth

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback