lördag

Hej!

Nike har vaktat mig hela natten. Det är nästan så man blir lite rädd när hpn fnyser och småmorrar lite mitt i natten... Är det någon tok som är utanför mån tro? Imorse väckte Nike mig med en blöt kyss. Vanligtvis brukar hon inte väcka oss, hon sover så länge vi sover och det kan vara länge ibland. =) Efter lite morgonmys så steg jag upp och gjorde mig redo för en promenad. När jag kom utanför porten så började det att regna, då var det bara att gå in och dra på regnstället och storstövlan.

Vid 10-tiden kom mami och hämtade mig. Vi hade inte bestämt om vi skulle åka på stan eller Birsta - vädret fick avgöra, så det blev Birsta. Jag sa innan att jag inte var ute efter något speciellt, bara kul att gå runt och kika och umgås. Men det blev några saker, och med en som säger "men köp, jag betalar jag", så blir det ganska svårt att motså :) Dagens inköp: en rosa kaffekopp, en present, en tunika randig Tunika från Indiska (jag har snart bara randiga och prickiga kläder), bodyscrub och solpuder från BodyShop, 2 skålar från Lagerhaus. Jag har nog glömt något, men det var säkert något krafs. Vi hade en mysig och trevlig dag på Birsta, jag och mami.

Efter att jag kom hem har jag läst, städat, varit ute på prommis, surfat, slappat etc. Skönt att bara vara! Faktiskt! Och så insåg jag, till veckan arbetar jag bara 3,5 dag :D Det är halvdag på torsdag. Jippie! På måndag ska jag hem till Murra och planera middag, på tisdag ska jag klippa mig efter jobbet, på onsdag vet jag inte och på torsdag ska jag åka till Indal och göra midsommarkrans.

Jag funderar på om jag ska sätta mig och sy nu. Har ett par byxor som jag skulle behöva sy in. De bir så stora när man har haft dem en dag, gillar inte när byxor sitter löst vid knäna. Eller så gör jag det imorrn, känner mig lite halvslö faktiskt. Ikväll blir det film och sen lite OC, så kul att titta på den serien igen :)


ett av dagens "kap"


Icas mineralvatten.. DL! och BILLIGT! =)


Promenad nr 2. En fördel jag ser med att det är kallt, det är färre MYGG! Fy fan vad jag hatar dem.Ha en trevlig kväll!!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback