uppdatering

Hello!

Jag har varit kopiöst dålig på att uppdatera bloggen den senaste tiden, men jag gör ett försök nu. Eller jag bjuder på några bilder från de senaste veckorna!Blomster


Jag var i Indal och gjorde en midsommarkrans till mor och far


Midsommarfirande i Ljusta


Fiske


Kålbullar


3-rätters middag med barndomsvänner


Här var vi igår, så otroligt vackert och mysigt ställe, söder om Höga Kusten-bron


Dagens inköp: löpartights av kortare modell. OCH det var 25% på stadium. Det visste jag inte när jag gick till kassan men expiditen upplyste mig. Vänligt av henne! Det blev inte så dyyyrt! Eller jag säger som mor: Kööp, kosta vad det kosta vill! =) Nu har jag ju redan varit ute och sprungit idag, men ska man försöka ta en löptur innan jobbet imorrn? Vore nice, men jag är ju så seeeg på morgonen. Denna vecka försov jag mig alla dagar utom en!

Helgen har varit bra, även om den har gått fort. Jag har läst en bra bok som jag kan rekommendera "Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?" av Nisse Simonson.

Jag avslutar med två citat av Nisse:
" Vi kan inte uppfylla alla våra drömmar. Men optimisten kan uppfylla flera drömmar än pessimisten. Vi kan lära oss optimism. Det är bättre och roligare att vara optimist än pessimist. Surkartarna dör nämligen sju och ett halv år tidigare."

"Världen är som den är. Vi mår som vi väljer att leva i den"
Nu ska jag gå och titta på The OC =)
Ha ne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback