Hej!  Idag har jag och pappa varit och bad...

img_5918 (MMS)

Hej!  Idag har jag och pappa varit och badat! Jag tog årets första dopp. Det var en härlig dag och än är den inte slut. Kl 19 väntar min födelsedagspresent från M. & P, middag på Saffran! :)  Idag är jag tacksam, tacksam för familj, vänner, sommar etc. Trevlig kväll!!


Semester!

img_4158 (MMS)

Semester!


semester

Hej hopp!
Semester it is and I love it! Vår första vecka har varit lugn.
Måndag: Födelsedagsfirande all day long! Tack för en fin dag!
Tisdag: Skogen med bästa papi. Vi hade en underbar dag ihop i Fränstaskogarna. Dessutom hittade vi lite hjortron. PÅ kvällskvisten blev det sällskapsspel hos grannarna.
Onsdag: Löpträning, minigolf. Därefter bjöd vi grannarna på ren! Vi köpte med oss renkött när vi var i Kiruna och jäklar så gott det blev. Souvas is the shit!
Torsdag: Löpträning och slapp. På kvällskvisten var jag på bio med 2 vänner. Vi såg Harry Potter 3D, DL.
Jag njuter varje dag! Nu ska här avsnjutas ett glas rosé och lite O.C =)
Bjuder på några bilder:
I söndags var vi på Skatan och käkade!
Jag och P slet ont för att få till en tårta!
kolakakor och gaffelkakor!

Ha det gott!

Gatufest

Torsdag och helgen närmar sig. Idag har varit en bra jobbdag, fått mycket gjort utan att stressa.
Efter jobbet har jag varit nere på Gatufesten och käkat med brorsan. Jag käkade fläskfilé, sås och sallad. Helt okej. Kul att träffa på folk som man inte sett på år och dar. (förutom folk man inte vill träffa på)
När jag kom hem tog jag en powervila på en kvart. Medan P och Nike var ute och sprang städade jag lägenheten, skönt att ha det gjort innan fredag. Imorrn är det fredag och jag tror jag ska sluta vid lunch! :-) Nu vankas det festligheter i 2 dagar så man måste ju vila upp sig innan!

tisdag el onsdag

Hallon!

Idag har jag haft onsdag hela dagen. Inte bra. Då känns veeckan ännu längre. Fast å andra sidan, imorrn är det ju onsdag!

Ikväll har vi haft tvättkväll här hemma. Men jag tog en paus och tog en prommis med Angelica och Santoz. Nike har precis avslutat sitt löp. Santoz brukar inte bry sig om Nike trots att hon löper, men nu, ja jäklar. Han ville verkligen ha henne. Och Nike var nog rätt sugen hon också för hon sa inte ifrån. Svansen lade hon åt sidan =) I lördags när vi var och häsade på några bekanta så försökte hon sätta på en tik. Och den andra tiken försökte sätta på Nike. Haha. Den tiken satte sig bredvid Nike och juckade, haha, jag skrattade nästan ihjäl mig. En lustig syn. Djuren är roliga. Bilder från kvällen!


Nu blir det lite OC =) och en kaffe tasse förstås!

Hemma i Indalen!

img_4559 (MMS)

Hemma i Indalen!


uppdatering

Hello!

Jag har varit kopiöst dålig på att uppdatera bloggen den senaste tiden, men jag gör ett försök nu. Eller jag bjuder på några bilder från de senaste veckorna!Blomster


Jag var i Indal och gjorde en midsommarkrans till mor och far


Midsommarfirande i Ljusta


Fiske


Kålbullar


3-rätters middag med barndomsvänner


Här var vi igår, så otroligt vackert och mysigt ställe, söder om Höga Kusten-bron


Dagens inköp: löpartights av kortare modell. OCH det var 25% på stadium. Det visste jag inte när jag gick till kassan men expiditen upplyste mig. Vänligt av henne! Det blev inte så dyyyrt! Eller jag säger som mor: Kööp, kosta vad det kosta vill! =) Nu har jag ju redan varit ute och sprungit idag, men ska man försöka ta en löptur innan jobbet imorrn? Vore nice, men jag är ju så seeeg på morgonen. Denna vecka försov jag mig alla dagar utom en!

Helgen har varit bra, även om den har gått fort. Jag har läst en bra bok som jag kan rekommendera "Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?" av Nisse Simonson.

Jag avslutar med två citat av Nisse:
" Vi kan inte uppfylla alla våra drömmar. Men optimisten kan uppfylla flera drömmar än pessimisten. Vi kan lära oss optimism. Det är bättre och roligare att vara optimist än pessimist. Surkartarna dör nämligen sju och ett halv år tidigare."

"Världen är som den är. Vi mår som vi väljer att leva i den"
Nu ska jag gå och titta på The OC =)
Ha ne!