söndagstankar

Jag och P firade ut semestern med en middag på Biteline. Vi satt ute i solen och det kändes som en riktig sommarkväll, det var inte sådär kallt i luften som det har varit några kvällar. Vi sög ut det sista av sommaren =)

Jag och Nike har precis kommit hem från en skön promenad. Vi har hittat en ny favoritrunda som är ca 3,5 km och Nike får spinga lös en bit av streckan då den är lite avsides. Nu på kvällsprommisen såg vi ett rådjur som låg helt blixtstilla på en lägda. Nike var ganska intresserad... Btw både igår och idag har vi mött personer som har sagt att Nike är så fin, både unga och gamla. ♥Sticksjön ikväll


Ja då börjar vardagen igen. Egentligen är det ju den här dagen, söndag och sista semesterdagen som man ska gruva sig för, och inte morgondagen. Imorrn är man ju liksom igång igen. Det brukar ju gå så snabbt att komma tillbaka till rutinerna och vardagen. Men ändå känns det ju motigt när man har varit ledig  hela 4 veckor (min 2:a semester i livet, och första 4 veckor, förra året var det 3 v). Hösten är snart här och det gillar jag. Hösten är för mig:

vackra färger
härliga promenader
frisk luft
orange
fika
mys
filt
tid för förändring
Umeå (förknippar hösten med Umeå eftersom man återvände dit efter sommarlovet)
träning
söndagsfika
Ikea
fredagsmys
shopping
skolstart
Nike. Vi fick Nike i aug. och hösten -08 var hon valp =)
koftor
fingervantar
stövlar
tjockstumpor
värmeljus
film
bio
seriestart (längtar till seriestarten av Sons of Anarchy, se den serien om ni inte har gjort det!)
frisörbesök
Nike


Här tog vi en söndagspromenad till Skogis i Umeå (ett Cafe på campus). Vi fikade ute i solen!

Sov så gott!Kommentarer
Postat av: SVENSKK - Mamma till Jamie

Men hej på dig! Tack för dom fina orden. Jag kommer tillbaka här i höst/vinter. Eller det är i alla fall så som det ser ut nu, beror lite på när Jamie får plats på Förskola också men jag kommer i alla fall tillbaka i år! Ska bli så kul. Saknar dig! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback