25:e

Hello!

Torsdag redan... jag tyckte det nyss var helg?! MEn det är ju positivt att tiden går fort, tiden går ju fort när man har roligt, alltså har jag jätteroligt?!

I tisdags åkte jag och Maria upp till Indalefter jobbet och åt surströmming. Solen sken och vi satt ute på balkongen och avnjöt middagen. Kändes som en riktig sommarkväll! Mycket trevligt och gott. Eftersom jag är ett növvel fick pappa hjälpa mig att rensa strömmingen, men till sist fick jag till det :)
Löning idag! Jag gick och köpte ett par jeans på lunchen, utan att prova dem. Tänka sig? I våras köpte jag ett par jeans på Gina, Kristen Zip-jeans. De är supersköna! Jag som har korta ben och ja, ingen jeanskropp helt enkelt, brukar ha svårt att hitta bra jeans. Så idag köpte jsg ett par likadana fast en mörkare tvätt. Jeansen hittar ni
här!

Efter jobbet brassade jag ut till Birsta och köpte ett par skor på Skopunkten för endast 299 kr! Nu under hösten är det svårt med vardagsskor om man inte vill ha sneakers eller skor med klack. Det finns ju mycket fina skor nu, men jag slog till på dessa:Nike och jag har varit ute på en springtur i regnet. Rätt skönt när det regnar, slipper man duscha när man kommer hem =) närå. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och kika på True Talent, har inte hunnit titta på det i veckan!

Ha ne!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback