shh = sicken härlig helg

Det här har varit en bra helg! En avkopplande helg...

Fredag: ville sluta tidigare från jobbet, men fick det inte beviljat eftersom fler än jag ville vara lediga och jag hade sökt om det för sent. Men dagen slutade med väldigt goda resultat. Nästan direkt efter jobbet åkte vi ut till stugan med Alex Marcus, deras Agust och en till vän till P. Vi grillade fläskfilé och satt och surrade fram på småtimmarna. Det var bara jag och Pär, och Nike då förstås, som stannade. Jag och Pär forsatte att prata fram på morgontimmarna, sånt är mysigt tycker jag.


Lördag:
Vaknade vid 10. Jag och Nike tog en prommis. Diskade och plockade undan. Sedan "var" vi bara, tänk att det är så skönt?! Utan tv och utan dator, regnet öste ner och regndropparna smattrade på plåttaket.


Vi åkte hem vid 16. När vi kom hem städade vi lägan och vid 19 fick vi besök av Sam & Björne. Vi käkade tacos och tittade på film, The Good guy. Helt ok film. Men jag tror vi hade roligare åt varandra och varandras skämt! Det är roligt med roliga vänner

Söndag: Lite väl lång sovmorgon, men jaja. Nike och jag har varit ute och promenerat en timme. Vi började i elljusspåret, men eftersom det var så in i norden med mygg, så gick vi ner mot Granlo och Bergsåker. Jag har fått ett myggbett på arslet, hur kul är det att gå och klia sig där?? =)

Hoppas ni har haft en bra helg! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback