19 juni, det kungliga bröllopet och födelsedagsfirande

I går kväll åkte vi (spontant) till stugan efter att jag hade jobbat kväll. Vi grillade och tittade på film. Mysigt och avkopplande. Även om vädret inte var så bra, så är det ändå skönt att åka iväg och koppla av.

Vi stannade inte där så länge idag, eftersom vi skulle iväg på födelsedagsfirande. Idag fyller P's pappa 60 och barnen hade överraskat honom med att boka bord på Höga Kusten. Vi åkte och hämtade han och hans sambo vid 15. De åkte bakom oss hela vägen, och P's pappa hade ingen aning om vart vi var på väg.

Pär körde upp, och tur var väl det så att jag kunde titta på bröllopet. Jo, han höll på att avlida när jag satte på radio p4 på radion och vred upp volymen. Samtidigt hade jag svt play på i iphonen. Helt perfekt.


(Bild svtplay, SVT)
Jag råkade till och med fälla några tårar, jag är så jävla blödig när det kommer till sånt här. Pär blev inte så irriterad till slut utan blev mer och mer intresserad. När vi kom fram till Höga Kusten blev jag kallad för "tant Anna 85" av Pärs syster =) Whatever, detta är historiskt. Och det är kärlek.


Väl där (stänge jag av min Iphone) och vi slog till på trerätters och njöt till fullo. Tyvärr glömde jag fota förrätten, men det var en nachotallrik.


MUMS!


Ännu mer mums! Smörkolapaj med tryffel och passionsfruktsgrädde


Just nu:
sitter jag i soffan med ett glas rött och tittar vidare på bröllopssändningarna! =)

Ha ne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback