T & T = tisdag och tankar

Go kväll!

Idag hade jag tänkt ut och springa direkt efter jobbet, men det bidde inte så. Ibland får man ta tagen som den kommer och bara göra som man känner, istället tog jag och P en kopp kaffe och surrade =) . Det får blir en kvällsprommis efter Desperate Housewifes.

Idag har jag haft utbildning hela dagen, intressant. När jag kom hem idag började tänka i massor. Snart har det gått ett år sedan vi flyttade hem, i snart ett år har jag varit borta från skolvärden. Ibland dyker tankarna upp, vissa dagar mer, andra inte alls, men idag fastnade jag i dem. Under utbildningen vid Umeå Universitet levde man som i en bubbla och hade en föreställning om hur livet skulle vara efter examen, man befann sig i den "teoretsika världen". Inte hade väl jag då, trott att jag skulle jobba med det jag gör nu? I och för sig, blev ju min föreställning och dröm till en verklighet när jag fick jobb i Åre direkt efter examen. Men drömmen blev till en mardröm. Kanske har det satt sina spår? Fast jag har ju också massor med positiva och goda yrkeserfarenheter också, så visst längtar jag ibland tillbaka, det gör jag. Å andra sidan trivs jag oerhört bra med mitt nuvarande jobb och är både glad och tacksam för det. Det är absolut inte så att jag är bitter och less över att jag har en utbildning inom en annan yrkeskateogori än den jag jobbar inom, vem har inte det idag?? Och vem säger att man måste arbeta exakt med det man är utbildad för? Kunskap och utbildning är lätt att bära! Jag gillar mitt jobb! Jag utvecklas, jag har roligt och jag får betalt! Är inte det super? Det är bara det att jag idag har reflekterat över min utbildning och att tiden har gått så oerhört fort, därav detta inlägg. Men jag tror på tillfällen, vi gör val, medvetna och omedvetna, saker och ting sker av en anledning, och jag tror inte man ska ha för allt för tydliga föreställningar om hur livet ska vara, utan ta det som det kommer och möta utmaningar och vara öppen för nya. Att ha mål och visioner, det är en annan sak än att ha föreställningar om hur det bör vara. Mål och visioner för oss framåt och stärker oss.

(jag har inte druckit vin, jag är bara en funderare idag) =)

Jag är glad och tacksam:
för min kärlek, familj och mina fantastiska vänner ♥♥♥
för att jag har ett jobb jag trivs med
för att jag har lätt till skratt
för att jag får vara frisk
för att jag uppskattar små sakerBilder från morgonprommisen, helt underbart väder.Jag kör en dagens också, nu när jag ändå är igång

Dagens
frukost: vanlijyoghurt med linfrön och all brans, macka, juice och en stor kopp kaffe
lunch: Thaimat
middag, spag. och köttfärssås, mumsig sallad
klädsel: svarta leggings, blommig tunika, bruna stövlar
mood: bra, nostalgisk, reflekterande
sug: smörgåstårta, ge mig en!
tanke: går till min kära vän som jag hoppas blir frisk snart
väder: strålande sol, välkommen våren!
irri: varför måste folk stå så himla nära en i en kassakö, det känns som att folk står bakom axeln och spanar in kortkoden. Personligt utrymme? Har du hört talas om det begreppet? Så skulle jag ha sagt, men jag det gjorde jag ju såklart inte.


Ha det gott och sov sött!

Kommentarer
Postat av: angelica

Kloka ord! Håller absolut med dej :)

Fasen vi hinner kanske inet ses innan jag far :/ Typiskt! Meen desto roligare blire när jag kommer hem :) Vad ska ni göra på sista april?Kram och jaa man ska vara nöjd över sitt liv! Vi har det bra :)

Postat av: Äneth

HEj! ja jag jobbar i helgen =( men vi får ses när du kommer hem, men om du är FÖR brun vill jag inte umgås hehe. Närå.Hoppas inte vulkanutbrottet påverkar er resa! Kramar

2010-04-15 @ 23:14:26
URL: http://aneth.blogg.se/
Postat av: angelica

Synd! Jaa jag är ledig den veckan, har då en hemtenta som jag måste sitta med, men kanske inte hela tiden :) Hahah om jag är för brun, okej jag ska inte sola för mycket då så du vill hänga med mig :)Nää det hoppas jag verkligen inte att den gör, då blir jag tokig!!!

KRAM hälsa familjen din :)

2010-04-16 @ 11:51:00
URL: http://angelicatherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback