äntligen helg!

Hej!

Så, då var arbetshelgen avklarad. Det har gått bra och snabbt att jobba, som tur är har jag roliga kollegor! Det är jag glad för. Efter att jag slutat idag gick jag och tränade på Ego, Step up2, jätteskoj och jättejobbigt. Jag var nästan svimfärdig efteråt, men jag stabiliserade mig =)

Apropå något helt annat. Jag har ju ett busskort eftersom jag är en bussåkare (buss-Anna). Nu har jag haft olika väskor som har gjort att jag inte har haft busskortet med mig när jag ska åka buss. MEN vilket flyt jag haft. I fredags kväll fick jag åka på barnbiljett (halva priset), imorse fick jag åka gratis då bussen var 5 min försenad, och nu ikväll fick jag åka gratis, då jag sa att jag glömt busskortet hemma och skulle lösa en enkel biljett. TACK! Jag gillart!

Idag åt vi lasagne till middag och den blev supeergod. Kanske var det för att vi hade vanliga plattor, istället för fullkorn eller så lyckades jag helt enkelt.

Just nu slappar jag i soffan, rätt trött.

Hoppas ni haft en skön helg! Om ni vill ha er ett gott skratt, kolla in detta klipp från serien Hjälp! som gick på4:an för nåt år sedan. Jag följde aldrig serien men ack så kul han är Örjan Lax. Jag skrattade så tårarna sprutade när jag såg detta.


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Testade fullkornsplattor nån gång eftersom all annan pasta vi äter är det men till lasagne blev det mycket bättre med gamla vanliga vita.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback