sunday bloody sunday

Ja nu har det inte varit en sån dramatisk dag som rubriken kanske antyder, MEN jag hade en sån sjuk mardröm i natt som jag har gått och tänkt på hela dagen. 

När jag vaknade vid 4:13 så hade jag svårt att andas och jag var verkligen livrädd. Jag väckte P så han fick lugna ner mig lite. När jag sedan insett att det faktiskt var en dröm tänkte jag skriva ner drömmen och skicka in den till någon som är intresserad av filmmanus. Tog en snus och låg och övervägde det hela, men stäckte mig istället efter fjärrkontrollen för att slå på TV'n, men den for bakom sänggaveln. 

Sen är det ju alltid så, att när man ska förklara en mardröm dagen efter  låter det inte ett dugg jäkla hemskt, Dessutom kommer jag inte ihåg alla detaljer, vilket jag gjorde när jag vaknade inatt. Hur som helst  handlade drömmen om att det var typ krig här på Å-hem där vi bor.  Men först var det en liten scen där mina grannar, som i drömmen var judar, försökte övertala mig att konvertera till judendomen. Jag sa att jag inte var intresserad men tjejen, som var i min ålder, lyckades övertala mig. Och det som gjorde att jag blev jude var att hon kysste mig och steg in innanför tröskeln, Sen gick hon. Hmm, sedan skulle jag gå på centrum för att inhandla lite gosaker. När jag var på väg hem satt det ett gäng terrorister på vägen samt några vidriga tyska som förnekade förintelsen, de hade plakat där det stod så. De var groteska i ansiktet och var skitiga och fruktansvärt vidriga. De skrek att att de skulle bomba ner hela Å-hem och massa andra saker som jag inte kom ihåg. När jag kom hem hade P och hans vänner råkat låsa ut mig  och de spelade jättehög musik, så de hörde inte när jag knackade. (Jag ville ju hem och förvarna dem så vi kunde fly). jag bankade och bankade, men ingen reaktion. Dessutom hade jag glömt mobilen så jag kunde inte ringa honom. Sen gick jag till ett annat lägenhetshus för att få tag på en telefon. När jag äntligen fick tag på en tele så kom jag inte ihåg numret till Pär, (Jag kan det inte utantill nu heller). När jag var i detta hus började dessa terrorister och förintelseförnekare att dyka upp över allt. De hade tejpat för dörrar och kopplat ur alla hissar. Det var så fruktansvärt hemskt. Här kommer jag inte ihåg så mycket ifrån mer än att det var en sådan stress och oro att ta sig ut ifrån huset.  Drömmen slutade i alla fall med att P och jag möttes på en gräsplätt och sedan fick lift av en överklassfamilj. När vi tittade i bakrutan tog vårt hus eld. Så jävulska sjuk dröm. Men de sjukaste är ändå att jag tyckte att drömmen skulle kunna bli till en film. Haha jag är så knäpp ibland.

Idag har jag tvättat, promenerat, tittat på vintersport, tagit en tupplur och varit och tränat. Nu väntar jag bara på att Mia och Klara ska börja =) 

Spotify är det bästa som finns! Att inte jag kom på det, då kanske man hade varit miljonääääääär nu!

Ha en bra kväll!Några rader
Vet att jag är dålig på att uppdatera, men här kommer iaf ett  inlägg.
I kväll har vi varit på Nikes sista valpkursträff. Idag stod stadspromenad på schemat. Nike var rätt duktig, men ack vad hon drog i kopplet. Hon var å andra sidan inte så rädd för saker och ting och nosade gärna.  Hon är rätt duktig på att fönstershoppa..... hon slog huvudet i skyltfönstren två gånger, hon fattade liksom inte att det var ett fönster där. Knäppo!

Idag har jag haft barngympa med 4-åringarna där jag vickar. Så skoj! Har också gjort en snögubbe och en jättestor snöhäst! Skulle ha fotat den.

Måste skryta lite också. =) På två dagar  (igår och idag) har jag fått 3 fina beröm av 3 olika personer för hur jag är som lärare! Det värmer och peppar! =) 

Jag vill ut och resa! drömmer om utlandsresor hela tiden - det måste betyda att det är dags. Kan jag inte få lite pengar av Svenska Spel som gick flera miljarder i vinst 2008. Det räcker med 20 000. 

Imorrn är det äntligen fredag. Det betyder God mat, ett glas rött, På spåret och lite av Let´s Dance. Nike ska också badas och göras fin. (Jag brukar somna i soffan kl 22)

Nu ska jag lägga ner huvudet på kudden och drömma mig bort till varmare breddgrader!

Sov så gott

Yeaaaas!

Äntligen helg!
Har vickat i år 1 idag och därefter fick jag rycka in på förskolan (där jag brukar vicka) jobba mellan 13-16:30. Lite trött är jag allt, men det är ju fredag också. Första oxveckan för året!

Jag är GLAD! Jag har fått ett halvtidsvick på förskolan där jag har vickat sedan i december. Nu är det klart att jag garanterat får jobba 20 h/ vecka fram till den 30/4 =) Resterande dagar kan jag ju springvicka! SÅ underbart great att ha någon fast punkt och att jag vet var jag ska jobba i förväg, det är rena rama lyxen för mig efter höstens springvickande! Dessutom trivs jag så bra på avdelningen! Det här måste firas så i kväll blir det vin och pizza! MUMMA!  Kanske en god liten blåmögelost  att mumsa på till "På spåret".

I helgen blir det lugnt. Städa, tvätta, slappa och träna!

Attans att jag glömde min kamera i Indalen! Jag som hade tänkt lägga upp lite foton.


Trevlig helg!
Puss

mmm

Jag säger bara:
mild naturell yoghurt och hjortronsylt! Mumma för näbben. Jag längtar tills jag ska kliva upp och äta frukost =) hjärna lite havrekuddar till.

I söndags var jag och Nike på en liten prommis. När jag skulle gå och slänga hennes avföring i soprummet stod där en man i typ 35 årsåldern och tittade glatt på Nike. Han frågade på engelska om han fick hälsa och om hon brukar bitas. Jag svarade på engelska att han självklart fick hälsa och att hon inte bits, men att hon kan hoppa. De hälsade på varandra och han tyckte att hon var såååå söt. När jag och Nike skulle gå hemåt igen så säger jag "come on Nike" på svengelska. Varför? HAHAAHAHHAHAHA efter att jag sagt meningen började jag att asgarva för mig själv. Jag tror jag börjar bli knäpp. Idag har jag sagt en massa konstiga saker efter att jag kom hem från jobbet. Jag kallade Pär för Karin (min mamma heter Karin) och sen var det flera andra grejer också men eftersom jag äag är så snurrig minns jag inte.

Jag fick Lips av Pär i julklapp! När ja är ensam hemma sitter jag och sjunger som ett sär. Jag har avancerat flera steg så nu har jag skivkontrakt =) Det ni!

Jag snodde en lista från
Alex blogg:

20 snabba frågor


1. Vilken del av ditt utseende lägger du ner mest tid på?

Håret. Jag fönar och plattar och är aldrig nöjd med min hårfärg. Nu när jag nyss har superblekt det vill jag bli brunett?!!!

2. Om du kunnat bo varsomhelst i hela vida världen, familj, vänner, jobb, allt hade följt med, vart skulle det då varit?

INDAL! Nää men gud vilken svår fråga. Jag gillar sol bad och värme, men jag gillar också vinter snö och kyla. Så ett hus i Thailand och ett hus i jämtlandsfjällen eller i alperna (har ju aldrig varit där men kan tänka mig att det är supernice)

3. Finns där något du SKULLE VILJA göra, men aldrig får tillfälle, tid eller råd med?
Jag skulle VILJA HA ETT FAST JOBB, men får inget tillfälle när de hela tiden säger upp lärare och lasad personal har förtur.

4. Vilka är dina TRE favoritbloggar?
Är ingen stor bloggläsare men:
samboronbon.blogg.se
morrfan.blogg.se
prinsessansdagbok.com


5. Prenumererar du på någon tidning?
Nej, men saknar morgontidning.

6. Vad fick dig att börja blogga?

Det var Sam som skapade den här bloggen till mig eftersom hon tyckte att jag var så sär att hon ville skriva om mina knepiga uttalanden och fylletokerier. Sen har jag själv fortsatt skriva, men bloggen är ju inte alls lika rolig längre. Kanske var livet lite roligare förr?

7. Har du några stora planer detta nya år?
Ett bra år kort och gott, men inga storheter.

8. Köper du helst "köpekakor" eller bakar du hellre själv?
jag bakar helst. Köper nästan aldrig kakor, inte så mycker för kakor.

9. Till vilken organisation/fond skulle du skänkt 500kr/månad om du vore tvungen?
Barncancerfonden

10. Vad för sorts husdjur har du haft genom hela din livstid/har du just nu?
Har haft en undulat. Stämmer det att det är lag på att man måste ha 2 undulater nuförtiden?  EN 5-åring sa det idag och jag blev lite fundersam. Min hette iaf Felix. Nu har jag och Pärra en liten rottis (vov) som heter Nike Madeleine

11. Om du hade en tidsmaskin, till vilken tid skulle du då åka?
F R A M T I D E N

12. Vad är det mest onödiga du har köpt?
Har flera tröjor som aldrig prislappen sitter kvar på. Nu har jag blivit bättre på att tänka till lite extra innan köpet!

13. Vilket ämne i skolan var för dig det värsta?
Religion i lågstadiet. Grät fan på rasten innan jag skulle ha lektion med sur-Eva.

14. Har du några inplanerade resor det här året?
Sundsvall/Östersund i februari. Kanske Kriuna i april. En weekend-resa med LS i vår och enligt Pär ska vi åka till Aten i juli, men jag vet inte hur det blir med det.

15. Berätta 3 saker som jag och dina läsare antagligen inte visste om dig? ;)

1) Inatt drömde jag att jag hade skäggväxt. Alltså ohh, det finns ju kvinnor som har riktigt grov skäggväxt som trots att de rakar sig verkligen har den där gråa tonen i huden. åhh jag är fortfarande skärrad efter drömmen
2) Jag är rädd för att tappa mitt hår
3)  Jag har en grönrandig tröja på mig just nu

16. Bara måste ställa denna fråga; Läser du Blondinbellas blogg?
Har gjort det några gånger, men tycker inte att hon är nåt att hänga i julgran. Hoppas att hon åker ut Let´s dance snart, hon har inget där att göra.

17. Är märke viktigt för dig, vad gäller kläder?
Både ja och nej. Vet ju att riktiga saker håller längre och brukar ofta känna mig mer nöjd och glad när jag inhandlat något märkesplagg. Jag blev kallad för märkesbög i högstadiet (roligt att jag blev kallad bög hm) Jag handlar en hel del på Hm, Gina osv så jag äger absolut inte bara märkeskläder.

18. Hur länge har ditt förhållande du har just nu varat, ELLER; hur länge har du nu varit singel?
Typ 2 år

19. Svär du ofta?
På jobbet ALDRIG. Hemma OFTA

20. Var i Sverige har du din absoluta favoritplats?
Indal =)

Oj vad klockan tickar iväg snabbt! Nu måste jag natta!

Sov så gott och dröm sött (inte om att ha kraftig skäggväxt)