söndag

Idag har det varit en skön söndag och min sista lediga dag, för imorrn kl 8 börjar jag jobba igen. Känns så bra!

Dagen har sett ut enl följande:

 • 6:30 skjutsade Pär på jobbet
 • 7:05 hoppade ner i sängen igen
 • 9:30 morgonprommis
 • 10:35 dusch och fix
 • 11:00 frulle
 • 11:45 hämtade Murramus. Vi åkte till Nordljus
 • 12:10 Nordljus, shoppade bara lite, Murramus desto mer
 • 13:00 Åkte ner till havet vid Bredsand samt glodde på konstiga människor
 • 13:20 Vi hamnade på Svartviksdagarna eller vad det var. Vi skulle bara på en loppis men fick betal 20 spänn
 • 14:10 Skjutsade hem Murramus
 • 14:20 damsög bilen på Shell
 • 14:50 hämtade Pär på jobb
 • 15:30 hämtade bror och en kompis till honom i stan för hemfärd mot Indalen
 • 16 Middag; SURSTRÖMMING! Pappa och jag åt surfisk med potatis, lök, tunnbröd och gräddfil och en lättöl till maten, otroligt gott!
 • 19:15 hemfärd. Jag sjung högt i bilen på vägen hem.
 • 20 slapp i soffan
 • 20:45 Ut på promenad med Nike och Pär samt inkallningsträning
 • 22:15 kalldusch
 • 22:30 plock i köket
 • 22:40 ryggläge i soffan
 • Om en stund: fosterställning i sängen

 

 

 

Natti natti!


morgonpromenad

075ea539e736a28c2be119bcac665a90.png

Kolla varifrån!

morgonpromenad


kvällsprommis

jag och Nikowitch har varit ute på kvällsprommis. Jag är väldans mör i benen, sprungit 3 ggr den vecka! (stolt? JA!).


svampowitch
Nike: om jag kollar bort kanske hon inte märker att jag har lillpinnen?


kobent?

Nu ska jag byta om och åka iväg och hämta Pärra! Sen ska jag till en kompis och kolla på Mitt så kallade liv. Nostalgi!
Trevlig kväll!                                                

lunch med mor

 

lunch med mor


fredagkväll

Fikat med bror var trevligt! Och gott! Baristas chailatte är den godaste jag vet!

Efter att jag kom hem från fikat stack jag, P och Nike ut och sprang 2 varv runt elljusspåret! Tidigare idag köpte jag ett par löparbrallor, (Soc, 199 kr på Stadiums barnavdelning) och Pär köpte en pulsklocka, så vi var taggade. När vi väl sprang där kom vi på oss själva - Hur många är ute och springer en fredagkväll? Båda vi är "dagvill" och tycker att det är söndag idag, antagligen eftersom vi var i stugan ons-tors.

Tidigare idag när jag och Nike var ute och gick hittade hon en liten pinne, som hon stolt visade upp...

Trevlig helg!

fika med bror. Pappa till Peter Fo

0-243419b5f267bdb40028d3ef8e76e0a9.png

fika med bror. Pappa till Peter Forsberg passerad utanför precis :-)


me and Nike Madeleine är i skogen.

0-1f026825db9ecf939f84c343175134c3.png

Kolla varifrån!

me and Nike Madeleine är i skogen. Myggj*vlarna också


vardagsmys eller vardagslyx

Onsdagen kom att bli en toppendag eftersom...

Igår vid 13-tiden fick jag ett samtal som jag har gått och väntat på... JIPPIE De ringde från Telia och frågade om jag kunde börja att jobba på måndag!!! TOKGLAD blev jag så klart!

Sedan tidigare hade ju vi också planerat att åka till Pärs stuga med Peter och Angelica.  Det kändes ju såklart extra roligt att åka dit efter det glada beskedet jag hade fått. För att fira det hela åkte jag först till Birsta City och shoppade lite samt inhandlade rödtjut till kvällen.

Vädret var inte strålande, men vad gjorde det när humöret var på topp? Middagen och kvällen var supertrevlig och vovvarna skötte sig bra med tanke på att Nike löper och Santoz (Peter och Angelicas hund) är en hane =) Nike var sugen, men Santoz var inte så intresserad av Nike.

 Eftersom Pär inte lyckades få till TV'n i stugan så blev det sällskapsspel istället. Vi spelade Alias och tyvärr förlorade jag och Angelica båda gångerna, men andra omgången var jämn.

pannacotta till efterrätt


Nike myser i soffanEn liten del av stugan samt SelångersånImorrn ska jag njuta av att vara ledig och senare på eftermiddagen fika med bror!


aktiv morgon

imorse steg jag upp halv åtta, typ när Pär kom hem. VI morsade bara på varandra :) Anledningen till att jag steg upp så pass tidigt ar att jag hade bokat tvättid, (det fanns ingen senare). Medan tvätten torkade gick jag och Nike på en prommis i elljusspåret! Skönt! Mina ben är möra. Ikväll blir det ingen springtur, men på tosdag kanske?


När jag gick där i min egna lilla värd dök det plötsligt upp en bil i elljusspåret. Jag blev tokrädd och kastade mig ner i diket.


Dagens frulle: naturell yoghurt, linfrö, pumpafrö, havrefras och valnötter. Riktigt gott!


Senare i eftermiddag bär det av till Pärs stuga, tillsammans med Peter och Angelica Det ska bli mysigt!


Förresten, måste tipsa om en rolig sida som jag var inne på igår kväll: Taaz Där kan man utifrån ett foto på sig själv, sminka sig och byta frisyrer och hårfärger!kväll

Jaajjaaamään, jag kom mig ut i elljusspåret ikväll också, Nike också såklart! Vi kämpade på bra, trots att jag var lite mör i benen. Jag är ärligt överraskad över att jag inte fick håll, eftersom jag alltid brukar få det när jag springer.

Idag har jag käkat lunch med pappi. Han säger alltid så kloka saker... det är jag glad för, att jag har en klok far.

P jobbar natt! Nike och jag är solos. Hoppas det är någon bra film/serie på någon av våra 80 kanaler.


Häre

Härefestivalen var grymt rolig som vanligt! En av sommarens höjdpunkter, definitivt. Att träffa alla barndomsvänner och människor som man har växt upp med under festliga omständigheter är ju fantastiskt. Tråkigt bara att vädret inte var så vackert. Grymt kul var det hur som, och stort plus och tack till de som arrangerat festivalen och till grabbarna grus som ordnade partytält på gatan där vi hade förfest!

lite bilder:

Förfest på ljusstakevägen


Peter Forsberg i baren


jag och Mariana


Jag och bror


Me and myselt


mina not så rena skor

Om ett år hoppas jag det blir Häre av igen!

jogging

tidigare ikväll var jag och Nike ute och gick, men eftersom hon löper är hon sjukt jobbig att gå med, det ska nosas och skvättas överallt. Hon är sugen helt enkelt! Så, efter ungefär 10 min bestämde jag mig för att vi skulle springa istället, så hon inte hann nosa nosen av sig. Och, till saken hör, att det är ungefär 3 mån sedan jag sprang sist, och ungefär 2 mån sedan jag tränade aerobic/step, så jag hade inte höga förväntningar på mig. MEN jag lyckades springa i 40 minuter utan att göra avbrott, utan att få håll! Faktiskt så njöt jag hela tiden, jag sa till och med högt när jag sprang: "men gud va härligt". Och Nike var duktig och hängde på och trippade fint vid min sida. När jag kom hem körde jag biceps- och tricepsträning med hantlar! Ny vecka, nya tag! Känns bra!


skänker en nalle

...till dig Linnea! Tänker på dig

kvällsprommis

0-561b06c37e7a641b77cb83de70d713e9.png

Kolla varifrån!

kvällsprommis


peter forsberg är på Härefestitale

0-455546679cc6aa2c809d2b9b8deb7f18.png

Kolla varifrån!

peter forsberg är på Härefestitalen :-) love


freda

Nike och jag har precis kommit hem från en schööön prommis. Tur att vi gick ut i tid, för det ser ut att mulna på och ev bli regn...
Hoppas det blir finare till kvällen, för då är det partaj på schemat!
Trevlig helg!
ute i skogen och busar

0-1d0d1f877dc45cffcf07d88868a0b265.png

Kolla varifrån!

ute i skogen och busar


jag är sååå...

...növlig! Jag blir tokig på mig själv.

Följande 2 situationer har utspelat sig inom loppet av 4 timmar, vilka båda två tyder starkt på att jag är ett meganövvel

Sitiation 1: Jag ska åka till affären för att inhandla ingredienserna till middagen. Eftersom recpetet och alla ingredienserna står så bra uppspaltat på P's iphone (arla receptsök) så föreslog han att jag skulle ta med telefonen, så slapp jag skriva en lapp som jag ändå skulle ha tappat bort innan jag kom fram till affären. När jag går ut från lägenheten passar jag också på att ta med mig soppåsen. Jag går i min egna lilla värld till sopnedkastet, kastar påsen och SAMTIDIGt tänker jag en sjuk tanke: tänk om jag skulle kasta ner plånboken här?! Elller Pärs Iphone, alltså bara råka, för att jag är tankspridd?! Sen går jag vidare till bilen och kör mot Ica. När jag har parkerat och kliver ur bilen och går några steg, kommer jag plötsligt på: Vart the hell är min plånka? Jag går tillbaka till bilen och letar, ingen plånka! Gaaah, panik. Det dunkar i mitt hjärta och jag tänker genast på sopnedkastet! Slängde jag ner den där när jag kastade soporna? Bara för att jag tänkte tanken? Jag ringer hem till Pär och frågar honom om min plånbok ligger hemma, men får ett nekande svar. Åhh nooo. Shit! Jag gasar hem och parkerar bilen snett som tusan och springer direkt till sopnedkastet. Försöker titta, ser inget. Luktar bara illa. Jag ringer Pär igen och han har ännu inte funnit den. Jag har gråten i halsen. När jag kommer hem möter Pär mig i dörren och vad har han i sin hand? Jo min guldfärgade plånbok i handen! JippieJAHOOOOO! Den låg på skostället??? Jag vet inte vad som är värst? Att jag hade lagt plånboken på skostället eller att jag tänkte att jag hade kastat ner plånboken i sopnedkastet, välj själva!

Situation 2: Jag ska servera Nike kvällsmål! Är det svårt att hålla en matskål med två händer? Ja tydligen, eftersom növvelAnna tappar den rätt ner på golvet:


Tur att Nike är mindre brydd och käkar maten som om allt vore normalt
Qi-matta

idag har jag samlat mot till att ligga på Qi-mattan, som Pär kom hem med för någon vecka sedan. Först provade jag med ett att ha på mig ett linne, men då tyckte jag att jag var lite feg och jag kände knappt något, så jag skippade linnet. Först kom en stickande lite ond känsla, som sedan övergick till en varm och avkopplande känsla!Try it!
bullar bullarDet blev bullbak ikväll. Det var tur att jag köpte 2 pkt jäst, för den första degen förstörde jag genom att jag läste fel på måttet. Jag hällde nämligen ner 1200 g mjöl, när det skulle vara max 850 g. (Jag trodde att måttet visade dl, cl och ml, dvs. 6 dl *2) Bullarna blev goda och jag har vräkt i mig 2 st på kvällskvisten!

Sov gott!

Nike spanar från ballen

Nike löper och har nu utvecklat ett nytt gnälljud då hon ser en annan hund, kan det vara så att hon är sugen?

Nyss på balkongen:tjusig i tikskydd va?


Nike spanar på två vovvar som är på ängen och leker


Vill ockå vara med..

tissssda

hej hopp!


Vi har nyss kommit hem från en snabbvisit på Birsta där jag köpte:

Jag gillar Rydbergs alla böcker, det är ungefär som att se en feelgood-film, fast bättre. Hoppas den här också är bra..
Jag har köpt ingredienser till bullbak, får se om det blir av ikväll eller imorgon!
Nu ska el maco uppdateras till SnowLeopard, om det går!

inköpslistor och längtan tillbaka

Nike har börjat löpa igen. Hon blir alldeles tossig av att bära tikskyddet. Stackars. Igår hade hon diarre och kräktes. Inte lätt, men humöret är iaf topp. Lilla Nike!

Jag har tidigare berättat att jag är en slarver vad gäller inköpslistor. Jag är väldigt duktig på att skriva sådana, till occh med så att jag skriver sakerna i ordning efter hur de är placerade i butiken. MEN, JAG LYCKAS ALLTID SLARVA BORT DEM! Helt sjukt. Idag när vi var och handlade lyckades jag behålla den tills vi hade kommit fram till frukt- och grönsaksavdelningen, men sen så var lappen BORTA! (Lapparna är alltid rosa, naturligtvis) När vi stod och packade ner varorna och skulle lyfta ner matkassarna såg jag något rosa sticka ut, i ARMHÅLAN! Antagligen har jag stoppat den där när jag stod och plockade frukt. Ett under att jag har koll på mobil och plånkan egentligen...

För ungefär 4 år sedan DET VAR TYDLIGEN 3 ÅR SEDAN, (tiden går inte sååå snabbt) vid den här tiden åkte jag och LS till Sunny Beach. Tänk att det var fyra  tre år sedan, åren går så sjukt snabbt. Nu när hösten är nära kommer känslor som förknippas med årstiden, vilket gör att jag längtar tillbaka till t.ex. Sunny Beach, Peddan, Umeå, studentlivet, och allt som hörde det livet till. Studentlivet, alla fina människor jag lärde känna och samba-livet med LS är något av det bästa som hänt i mitt liv hittills.Här sjunger vi Killing me softly, helt felt och totalt falskt. Vi fick inte uppträda fler gånger, trots att vi villeLS och VLÄ in Nessebar


Första kvällen i Sunny Beach, Rock on!


Sov gott och dröm sött!
söndag

inatt sov jag på soffan. Somnade till filmen jag började se runt 22 och vaknade när P kom hem från nattjobb.

Nåt som kan få mig på dåligt humör är när tekniken krånglar! J*vla dator och internetskit hit och dit. Blir vansinnig, särskilt när man verkligen behöver använda datorn till något seriöst. Nu måste jag ladda över alla bilder och dokument från macen till ett usb-minne så att P kan installera om den. Növligt!

Ikväll har jag varit hem till päronen och fikat blåbärspaj. Mums!Jag längtar till vintern! Snö, kyla, skidåkning, snowboard och advent!


Ammarnäs vintern 2008

14 aug


Kom just på: Idag har jag och P varit tillsammans i 2,5 år!Te amo


morning

Jag och Nike har sovit gott. Men hon är lustig,.. när Pär jobbar natt då hon och jag är ensamma, slår hon om och blir mer vakthund än vad hon brukar vara. Hon skällde så fort hon hörde minsta lilla ljud igår kväll.

Imorse väcktes både jag och Pär av att våra telefoner ringde. Det var "avloppskillen" som skulle komma och titta hur det såg ut i vårt badrum. Han kom 10 min efter att vi talades vid på telefonen, så det blev snabba ryck. Hur som, verkar han ha löst problemet. Det var någon grej,typ som en kork till avloppet som inte var riktigt tät.

Efter det var fixat gick jag och Nike på en timmes prommis, kallt i luften, men solen värmer. Hösten börjar närma sig

Nu ska jag käka frukost! Börjar jobba kl 12:30

Trevlig helg!fisketur

Igår efter att P kom hem från jobbet åkte vi och fiskade med Peppe och Angelica. Fiskelyckan var inte god, endast Peppee fick en regnbåge. Men trevligt var det, avkopplande och mysigt. Hoppas på en favorit i repris inom kort, men då vill jag också få fisk! Jag fick ju napp bra många gånger igår, meen det var bara bottennapp!


Det blev myggigt efter ett tag, Och värst var det ju för Pär, alla mygg var ju på honom. Vi andra hade munkjackor med luva, men då Pär inte hade det, föreslog han att jag skulle klippa av min luva. Snäll som jag var erbjöd jag honom att låna min rosa regnjacka. Tjusigt värre..


Angelica var the grillmaster! Mkt bra jobbat!


Jättegoda hamburgare


Nike var ju förstås också med...


och Santoz också såklart!


Vet ni? Igår tappade jag bort mitt Attling-armband som jag fick i 25-årspresent för 1 år sedan.... surt as hell. Jag gick och beställde ett nytt idag, jag älskar det armbandet.

Pär ska iväg och jobba nu, trååååååkigt.

Ska ta en prommis nu med fisNike och sen blir det softning i soffan.
Nike and me

idag har jag varit leeedig. Sov till halv elva, hade planerat att stiga upp runt 9, men icke, Jag tog mig helt enkelt inte upp ur sängen.

Vad jag har gjort idag:
 • varit ute med Nike på morgonprommis
 • ringt och skällt på elbolag som skickar faktura på urgammal adress, trots att vi sagt till om vår rätta adress
 • ringt och bett någon kunnig person komma och titta på badrummet, som ibland luktar bajs eller gammal mat, trots att ingen har gjort 2:an.
 • haft besök av far som hade med sig ett "nytt" tvättställ, men ej ännu monterat
 • varit på en liten badutflykt med Murramus, hennes syster och hennes grabb

Nike har haft mycket energi idag. Hon har inte vilat en sekund. Murramus syster frågade om jag sett filmen Marley och Me, vilket jag har (och läst boken). Hon tyckte att Nike påminnde en hel del om Marley, och ja, jag kan nog hålla med till viss del.En liten stund kunde hon sitta stilla
Men oftast letade hon pinnar, matrester och annat skräp eller grävde gropar. Hon badade också naturligtivs, men inga fotbevis finns.

Efter att vi kom hem lyckades hon ändå hitta på rackartyg...

..hon drog ner badlakanet som jag hade hängt upp på balkongen och skulle leka med det.

Men nu, äntligen ligger hon och vilar
Snipp snapp snut, så var Nikes dag slut... inte riktigt, men nästan.

fjksljfksl

Jag har benvärk. Träningsvärk, växtvärk eller kärringvärk? Det är frågan.

Känns som att jag har fått mycket gjort ikväll iaf. Lyxigt att sluta 16:30, har slutat 16:30 typ 2 gånger under hela sommaren.Nike spanar från balkongen. Vem vare?
Jo, jag förstår att ni skulle vilja se hur jag såg ut när jag hade t
andkräm runt hela munnen. Hmm, jag har jämt tandkräm runt munnen, direkt efter att jag har borstat alltså. När jag var liten retade pappa och brorsan mig alltid för det, och när jag berättade om denna situation skakade de på huvudet och sa: Men att du inte lärt dig att torka dig om munnen än? haha. Jag har lärt mig det, men jag lyckas alltid få fullt med tandkräm runt käften. Kanske beror det på att jag blundar samtidigt som jag borstar tänderna, och drömmer mig bort, typ som Sune, i Sunes sommar. Jaja, jjag kanskel bjuppar på en bild nån kväll/morgon framöver.


Sov gott!


baka baka liten kaka

jag ska baka cheesecake nu. Medan den är i frysen ska jag bege mig ut på en prommis i elljusspåret.


jag är så....

...blåtrött att:


jag inte orkar kliva upp från soffan
jag inte orkar gå till sängen
jag inte orkar borsta tänderna
jag inte orkar ta på mig nattlinnet
jag inte orkar ställa in matlådan i kylskåpet
jag inte orkar ställa väckaren på 6:45
jag inte orkar tänka på att jag ska kliva upp tidigt imorgon

Jag är så trött att det svider i mina ögon och mitt huvudvärker!
Men jag SKAAAA, känner mig som ett barn

Appropå barn. Följande situation inträffade för ca 2 veckor sedan:

Jag försov mig en morgon då jag började 7:45. Efter att jag kollat upp busstiden lite snabbt såg jag att bussen skulle gå 10 min tidigare enl mina beräkningar, vilket resulterade att jag fick snabba på rejält för att hinna med den. Jag sprang för mitt liv till bussen.

När jag kom fram till bussen, som faktiskt väntade på mig, var jag så trött att jag inte fick ut mig ett enda ord, jag bara stod som ett sär och höll i mitt visakort redo att betala. Följande dialog utspelade sig mellan mig och busschauffören:

- Jaha, är det en enkelbiljett du vill ha?
- AAhh..

- Barn?
- Nää..
.- Ungdom?
- Nej
- Vuxen? (med en något förvånad röst)
- Japp!
- Men,.. öhh, hur gammal är du då?
- 26
- Jaahaa, ja men då blir det 25 kronor.

När jag kom på jobbet var det bara jag där, eftersom vi jobbar olika tider. Efter att jag satt igång datorn sprang jag på toa för att fylla på vattenflaskan och upptäckte då att jag hade tandkräm runt hela munnen! HAAHAHHAHAHAAH jag är så sär.

Nä nu ska jag göra ett ryck och hoppa i säng!
Sov gott!


skatan

Vad underbart skönt det har varit att vara ledig idag! Städade och bytte sängkläder lite snabbt på morgonen, sen låg jag baraoch stekte på balkongen.

Vid fyra kom bror hit och en kvart senare kom mor och far för att hämta upp oss. Vi hade bokat bord på Skatan kl 18 =) Tradition att åka dit varje sommar. När vi passerade Kvissleby såg jag att klockan var 17 och insåg att vi var ute i lite väl god tid, därför föreslog jag ett besök på Nordljus. Inget jubel från far och bror, men mamma var på. Där köpte jag en doftpåse samt en lykta på halva priset.Vi kom fram till Skatans restaurang strax innan 18. Solen sken och äntligen fick jag sommarfeelings. Känns som att jag har jobbat hela sommaren och knappt hunnit med att göra några somriga saaaaker.


Jag åt fisksoppa till varmrätt och den var superb!Och till efterrätt blev det glass och jordgubbar!

Det var roligt att umgås med la famila, många skratt under kvällens gång.


Kolla vad jag fick av mamma :


En liten rosa dalahäst (kylskåpsmagnet)

Nu blir det slapp i soffan och i helgen väntar arbete.


fredag
Fredag idag och jag är LEDIG! Så skönt! Jag jobbar visserligen i helgen, men ledighet är alltid skönt.

När jag vaknade för en liten stund sedan upptäckte jag att Nike varken låg i vår säng elller i hennes biabädd.... Iof var sovrummsdörren öppen, så jag jag gick och letade runt hela lägan, men ingen fisNike.... Sen slog det mig: SÄRPÄR har glömt bort att jag är ledig och hr skjutsat henne på hunddagiset. Jag ringer direkt till hans jobb och får tala med honom.

-Har du skjutsat Nike på dagis du?
- Jaaa (som om det vore det självklaraste i världen)
- Men jag är ju ledig idag, har ju sagt det till dig 1000 gånger och dagiset hade också fått info om det
- Aha, men cykla och hämta henne du då..


GRRRMMMKKFFFGGSSKKSFLSKFLSKDÖFKSÖLFKSLÖFKDSDKFLKFSDLÖ
Aldrig att jag cyklar över hela stan. Nä, säret får stå sitt kasst och åka hämta henne på lunchen och skämmas. SOm om jag inte hade fullt upp trots att jag är ledig!


Hittade en lite valpbild på Nike. För ett år sedan såg hon ut så =) Sötis!


Ha en bra dag!inte mycket...

... skoj att skriva om idag. Jobbat mellan 10:30-19:15. Idag fick jag hämta Nike på dagis för första gången, och hon verkar ha det så bra där! Kul! Efter att jag kommit hem har jag;

 • ätit yoghurt och äggmackor till middag/kvällsmål. Blir så konstiga mattider när man jobbar knepiga pass.
 • plockat ur diskmaskinen
 • diskat
 • surfat på internet
 • smörjt in händerna med handkräm säkert 15 ggr
 • dammsugit
 • gjort en sallad till matlåda imorrn
 • "plockat"
 • varit ut med Nike, vi lekte kurra-gömma i skogen. Hon fick leta mig hela tiden. Men det blev så mörkt att vi gatt gå hem.Pär tycker att jag borde skriva en statistikblogg eller sannolikhetsblogg, eftersom jag ofta, väldigt ofta, säger procentuella satser om olika saker. T.ex. att jag plockar ur diskmaskinen 80% av gångerna. Jag vill liksom gärna formulera  saker och ting i procent. Varför vet jag inte, och detta har kommit under den senaste tiden.


SItter och kolla lite på ikea. Vi behöver lite fler möbler till lägenheten:

Malm, förvaringsmöbel, till sovrummet. Då sängen också är malm passar det ju bra. Perfekt att slänga ner grejer där


Sängbord Malm, smidigt, men dyrt 599 spänn vetts. Hade önskat att P's säng var i ek, men men, björk får gå. Huvudsaken man har samma träslag iaf.


Markör, vitrinskåp, 2595 kr. Till vardagsrummet. Allt mitt porslin och alla mina glas måste få plats.


Malm, byrå 995 kr, till hallen. Förvaring är A och O.

Hmm ja drömma kan man ju alltid göra. Vi får se vad det blir och inte blir.

Nu är det GOD NATT!


ny vecka

Så var arbetsveckan igång och den har börjat bra tycker jag!

Efter att jag kom hem från jobbet så käkade vi middag, rester,
pasta alfredo. Mmm, den var godare idag, uppvärmd.

Efter middagen, som intogs på balkongen, satt jag kvar på balkongen och slappade. Och kom fram till insikt nr 1 för dagen: jag älskar Loka Smultron/CitronSenare slappade jag och Nike i sängen. Hon har blivit rolig på sistone. Hon tittar på en med en blick som säger: Klappa och Klia! Självklart gör man ju det, men när man slutar, så buffrar hon till  eller fortsätter stirra på en och vill att man ska fortsätta klia.

Strax innan 22 gick jag och Nike ut på en prommis. Nu när det börjar bli mörkt om kvällarna kan man inte vänta hur länge som helst med kvällsprommisen. Och väl ute på prommisen, kom insikt nr 2 för dagen: En av de största fördelarna med att ha hund är att man "tvingas" ut på promenad varje dag, oavsett väder.Sov gott!
helgen i korthet

så har ännu en helg passerat!

I fredags åkte vi till Pärs stuga efter att jag slutat. Solen sken och allt var på topp. Vi grillade, umgicks och spelade poker! Vi övernattade också där. Mysigt!

Igår var vi kvar i stugan fram till 14. Sen åkte vi hem och städade lägan.

Idag har jag
 • varit ute och promenerat 2 gånger.
 • solat
 • tvättat
 • varit på Birsta
 • varit på CityGross
 • gjort och ätit kycklingsallad
 • småplockat
Idag har Pär
 • spelat UFC
 • hjälpt till med tvättenNike var lite nojjig ikväll. Hon spanade och hörde ljud hela tiden


Jag var som vanligt coollugn

Men sen kom jag att tänka på min dröm som jag hade inatt. Jag drömde nämligen om tigrar och vargar. Då ökade jag farten och skyndade hem.Sov gott!