blobb och sunday

Igår hade jag o Samantha blobbkväll. Vi inledde dock kvällen med 1 tim aerobic dance. Därefter cyklade vi hem o duschade vartefter vi satte oss i bilen och rullade ner mot city. Ingen av oss visste vad vi var sugna på så det var lite jobbigt för oss blobbar där ett tag. TIll slut bestämde vi oss för att käka på Tapas. Där beställde vi in följande:
  • blandade marinerade oliver
  • canneloni
  • friterad bläckfisk med svart aioli
  • longaniza med äppelchutney
  • kvällens bröd med fetaostcreme
  • fetaostfyllda parikor
Det var superb.. mums för näbben. Sen gick vi på Hemköp för att  inhandla ytterligare blobberier. Vi köpte:
  • I påse naturchips
  • I dilldip
  • 1 chokladkaka Marabou 200g hahha
  • 1,5 L Coca cola
 Ja det satt fint i kistan det. 
Sam kommer säkert lägga upp nån bild från igår.Vaknade däremot med lite magsmärtor i morse... hm konstigt

Idag har det inte varit någon blobbdag. Eftersom det var sånt härligt höstväder idag skippade vi tvättiden och gick till Skogis och fikade istället. En riktig söndagsfika ute i det härliga höstvädret. Nike var också med förstås. Hon tyckte om vindarna. Hon blev alldeles till sig så fort det kom en vindppust (iof rätt starka)  hoppade hon till och viftade på svansen, precis som om hon lekte med vinden. Efter fikat begav jag mig till Iksu för en skön genomkörare, 1 tim Stepmuskel. Helt mör i kroppen nu, precis som det ska vara.tävling


Jag och Sam anordnar en tävling som ALLA kan delta i! Här kommer information:


Okej. Jag och Sam startar nu igång en tävling: BLOBB 2008. Vad går denna tävling ut på? Jo, en blobb eller att blobba är ursprungligen Äneths uttryck. Att blobba betyder att man äter ( eller snarare trycker i sig onyttigheter) och en blobb är således personen som gör detta. Jag och Sam älskar att blobba och gör det ofta, ibland lite för ofta. 

Vi vill nu att ni som deltar i tävlingen, skriver en kommentar och berättar om erat blobberi, frosseri eller. Bilder mottages gärna och då till 
morrfan@hotmail.com . Dela med er av en blobbkväll eller vad som helst. Ett fint pris kommer att skickas till vinnaren av detta. Vore kul om många deltog, allt för att vi ska kunna kartlägga hur många blobbar det faktiskt finns :) 

Nå, tävla nu. Och länka gärna vidare. 

OBS! Tävlingen pågår tills i slutet av oktober!


SÅ här kan en blobbmeny se ut: 

2 påsar chips (200g)
1 dip
Lösviktsgodis
1,5 l läsk
I paket Ben & Jerrys Chocolate Fudge Brownie
(Och detta kan vara uppätet inom loppet av 2 timmar)VAR MED OCH TÄVLA!!!! 
EN BLOBB LEVER I OSS ALLA!!! =) (förutom Anna Skipper o alla andra tööörisar)

Lista

Sam har utmanat mig med en lista:

5 platser där jag bott:


1. Indalen
2. Mariehem (Umeå)
3. Peddan (Umeå)
4. Åre
5. Fysikgränd (Umeå)
6. In my dreams: THAILAND

5 jobb som jag haft:

1. Butiksbiträde, Blomaffär
2. Ogräsrensare hahah
3. Barnskötare, förskola
4. Vårdbiträde i 8 somrar
5. Lärare 1-5
6. I framtiden: Speciallärare

5 saker i min handväska:

1. Plånka
2. Min rosa Yuppienalle
3. Nycklar
4. Snus
5. Skräp
6. Vill ha: ett bankkort med 10 miljoner på


5 saker i min frys:
1. Kycklingfiléer
2. Falafel
3. Piggelin
4. Hallon
5. Isbitar så klart
6. Vill ha: älgkött

5 saker i min/vår bil:
( P's bil)
1. Rosa filt
2. Soppåsar
3. Varnignstriangel förhoppningsvis
4. 2 tomma dunkar
5. Ett kollegieblock


tröttsamt

Jag är så less på alla kommentarer om att jag ser ung ut. Den senaste tiden har det varit lite väl mycket

Norrlandskusten: "Under 20 va?"
I parkeringsgaraget: "Är du tillräckligt gammal för att köra bil du?"
Arbetsintervju: En rektor sa att jag såg ut att själv gå på högstadiet ( angående att jag skulle arbeta med högstadieelever och att det kanske inte skulle vara så lätt för mig eftersom jag såg så ung ut)  samtidigt som 2 andra som var med på intervjun skrattade lite lätt. Proffsigt sagt av en rektor. NÄÄÄÄ!!

Jag vickar i en 4:a denna vecka och i slutet av dagen var det APT-möte som den nya rektorn höll i. Efter mötet väntade jag utanför vaktmästeriet för att möta upp vaktmästaren då jag behövde kvittera ut en nyckel för denna vecka. Brevid är rektorns kontor och hon höll på att klä på sig ytterkläderna för arbetsdagen var ju liksom slut.  Så händer detta: När hon kommer ut från sitt rum söker hon lite ögonkontakt med mig och ler. Jag säger hej och hon säger Hej! Därefter säger hon "Jaha, är det pappa du väntar på?" ÖHHHHHHHHHHHHHHHHH jag har nyss suttit på ett möte med dig i 1 timme. Jag blir så himla arg och less. Jag svarade nej och att jag vickar i 4A denna vecka. Imorrn ska jag slänga fram mitt examensbevis på hennes bord och kanske fråga om hon är gammelmormor till Berta 7 år i 1:an. Jag kan inte rå för hur jag ser ut och jag kan inte påstå att jag hade barnsliga kläder heller.  Äh jag blir bara så trött på folk.

ÄH ÄH ÄH ÄH

TUr att jag kom hem till 2 glada filurer här hemma och en god middag. Nu blir det mys framför tv'n.

Grattis motti

Idag fyller mamma år. Grattis Grattis. När jag ringde och grattade henne nu för en stund sedan frågade hon om jag hade ringt och påmint pappa om hennes födelsedag. Jag svarade helt ärligt att jag inte hade gjort det, har inte haft en minut över idag. Då förklarade hon att han inte sagt grattis på hela dagen och när han ringt henne på jobbet hade han inte heller sagt nåt. Men när mamma kom hem idag stod det en stor och pampig bukett blommor på köksbordet. Jag bad att få prata me pappa sen och då berättade jag att mamma trodde att jag hade påmint honom. DÅ viskade han i luren och sa: "Jag hade glömt det! Men jag kom på det när jag gick och hämtade posten och såg ett rosa kuvert med fin handstil på, att ... faaaan. Så då åkte jag fort som fan och köpte blommor". Hahah han är rolig. Men tur att han hann hem före mamma då.

Idag har jag varit i en 1:a och vickat. Så roligt!! Snälla Gud, ge mig ett fast jobb.

Ikväll blir det gomiddag, vin och chirre. Vi var och handlade mat på maxi. Sist jag var på maxi (i söndags) skämde jag ut mig så jag bara ville gå och dö. Jag såg ett omaka par vid fruktdisken. Han såg ut som Adam Brody i OC och hon såg ut som hej kom och hjälp mig. Förlåt, inte så men ändå. Ja iaf, sen när jag och LS hade betalat och var på väg ut berättade jag om det omaka paret jag hade sett. Tydligt och i ganska högt tonläge berättar jag hur han såg ut och vilka kläder han hade på sig för att sedan gå in på tjejens outfit, men när jag plötsligt blickade i snett bakåt såg jag det omaka paret gå tätt bakom oss så jag slutade genast att babbla och stirrade bort åt ett annat håll. Fy fan vad dum jag är. Jag ska skärpa mig. Onda Äneth.

Nu ligger Nike o P och sover. Jag väntar på att köttet ska bli färdigmarinerat.

Ja det var väl inge mer. Imorrn blir det först jobb och sen utgång!!! Det blir king!


Här kommer lite bilder:
blä

my feeling: blä blä blä
ska sluta att vara tålmodig. Varför ska man vara det? Det tjänar ingenting till ändå. Faktiskt. Bara i mitt yrke, aldrig annars.
Jag längtar efter något.

inte planksteken

jag rekomenderar inte plankstek på krogen krogen, iaf inte med fläskytterfilé. De kändes som att de hade lagt ditt en tjock kasslerskiva. Smakade fläsk typ. ÅT bara mos, sås och grönsaker till middag igår. P åt burgare och den var faktsikt jättegod.

Usch, idag har jag haft hugg precis under bröstet. Skitont. Hoppas det bara var ngt tillfälligt. Lilla Nike blev så orolig.

haha igår kom en felsägning till. Jag har ju lite svårt att hålla reda på begreppen husse och matte (jag vet, fråga mig inte varför) och igår kväll sa jag mutta istället för matte. hahahahhahahah

jag vet inte vad alla felsägningar beror på. Jag är väl disträ.

Idag ska de nya gardinerna upp o sen ska vi ut o leka med Nike i det klara och vackra höstvädret!

sär?

regnet öser ner. Idag är en film o mysdag. SÅ ikväll blir det film och take away-mat från krogen krogen. haha måste ju testa hur det är.
Ska snart åka på strömpilen o köpa blekmedel, mitt hår är grått. =( trots att jag var till frissan för 3 v sen. Måste ha i mer ljusa slingor. Kanske köpa gardiner också.


Jag undrar om jag börjar få nån slags afasi. I helgen när jag jobbade sa jag fel ord hela tiden. En kollega tittade på mitt halsband och frågade vad det stod på det varpå jag svarade "hoppas" ??? Det är ett Attling smycke som det står hope på.
    Senare samma dag träffar jag en f.d kursare precis utanför oss. Hon berättade att hon var här o hjälpte sin pojkväns kompis att flytta. Jag frågar "Jaha, har han flyttat klart?" Jag tänkte alltså : har han pluggat klart? I måndags var jag och fikade med en annan tjej som jag har pluggat med. Vi parkerade på parkeringen bakom Wayens och när vi skulle betala parkeringsavgiften kom vi fram till att avgiften är så dyr nuförtiden. Jag yttrar mig så jävla fel igen och säger" Jaa fan så dyrt det har blivit, det har hyrt avgiften skitmycket" HYRT????? JA man blir brydd. Detta är bara några exempel. Idag har det iof varit lugnt. Sen när vi sitter och fikar är det tvåå tjejer som är på väg ut och en av tjejerna vinkar åt mig. Jag bara tittar så där förvånande. Hon stannar upp och vinkar ännustörre. Hon står alltså 2,5 meter ifrån mig, men en ett glasfönster skiljer oss åt. Hon fortsätter att vinka men jag bara stirrar och tänker- jag känner  inte dig. Sen, plötsligt händer det, det är en kollega från jobbet som jag dessutom hade jobbat med kvällen innan. Jag är ett megasär.

Idag har ännu inga felsägningar gjorts, men jag hinner nog

Ha en skön helg!yes

han hade klippt sig för att han skulle raka av sig håret! Yes, me like.

torsdag

Ja så var det torsdag. Har sovit som en stock inatt.
skönt att hösten är här. I love it. Men det skulle inte heller sitta illa med en liten resa till varmare breddgrader.
Sköönt att också ha kommit igång med träningen!
Skönt också att jag vet att jag ska få jobba en del de närmaste 3 v.
Lite ledighet den här veckan gör ingen skada då jag ändå har jobbat hela sommaren. Dessutom behöver Nike rätt mycket uppmärksamhet och passning =) Igår bajsade hon inne 2 gånger, vilket inte har hänt hittills... trotsarn?!


Här kommer lite bilder på Nike som varje dag gör framsteg. =)
Vad sägs om halsbandet som jag har köpt till henne?
Nu kom P ut från toa o har klippt av sig håret..... nu måste jag fixa till håret för det är tussar lite här o var.
Hörs höööj