torsdag

Idag tog jag en skön sovmorgon till 10, riktigt gött faktiskt.
På eftermiddagen åkte jag o P ner på stan. Jag bytte ett fat till en ljuslykta som motti fick i present när hon fyllde år. Var också in på Telia med min min rosa trasiga  mobil som  luktade bränt och herrparfym när vi lämnade in den. Jag säger inget mer. P fick sköta snacket där. Vi var rätta stygga är vi gick på stan, Vi hade båda stövlar och såg allmänt töntiga ut, men så måste det får vara ibland.

Sen åkte vi till Intersport på Ersboda eftersom jag ville byta min mjukisbyxor till ett par andra. Jag hittade ett par supersköna nike-byxor (barn) och P hittade också ett par likadana som de dessutom  sålde ut. Så nu har vi lika mysbyxor, riktigt töntigt I know. Killen som stod i kassan försökte snuva mig  på 200 spänn, eftersom han inte drog av för byxorna som jag lämnade tillbaka. Tänk att man måste vara som en gammelkärring o kolla kvitton o hålla koll. Helt otroligt.

Sen åkte vi på McDonalds. Den meny som de hade kampanj på den här månaden var  dock tillfälligt slut. Det var nästan tur det eftersom P tappade matlusten när han gick in där. hahah Istället blev det Frasses. Efter Frassemålet kände jag mig så enormt fet. Sen åkte jag hem o tog på mig mina mjukisbrallor o kände mig som en riktigt white trash. illa illa.

Ikväll har Sam varit här. Nike var som vanligt när hon är här på bushumör.

Imorrn bär det av till Skuleberget. Det ska bli nice, Riktigt nice.

just nu skuttar Nike som en kanin. En kaninvovve! P kallade också nu precis henne för Micke. haha var fick han det ifrån? Igår råkade jag kalla henne för LIllfi**an igår. Jag blev så uppspelt när jag kom hem från jobbet o skulle gosa med henne.
 
Ibland vill jag skriva en bok om hur man ska bete sig. Inte driekt vett och etikett, utan lite bredare och lite allmänt. Jag tror inte att jag skulle få ge ut den och om den skulle ges ut så skulle säkert inte de som mest behöver läsa den köpa och läsa den. Syftet med boken skulle ju ändå vara att försöka förändra och uppfostra alla iddisar. Men ett framtida projekt kanske. Bokens upplägg: varje kapitel skulle inledas med en händelse som jag eller någon jag känner har varit med om, ett s.k dåligt exempel. Därefter skulle det stå information om hur man istället ska bete sig och brodera ut det hela lite. Låter skumt, ja, Nä, näää tok heller, jag lägger ner det dirr.

Ont i huvudet.nu
Nu är det kälven!
Sov gott!


Kommentarer
Postat av: Idha

Jag vill läsa den boken!!

Postat av: Äneth

hahah du blir nog den enda! Jag har rätt många dåliga exempel som jag kan utgå ifrån och det är ju en bra början. Vad gör du och Polly idag då?

2008-10-10 @ 10:12:32
URL: http://aneth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback