hur går det blobbar?

Kom ihåg att vara med att tävla i årets blobb!!!

Igår var vi på en härlig utflykt till Holmsund. Vi tog bara bilen och P satt och frågade var vi skulle åka och jag med min beslutsångest fick sitta bestämma utflyktsmålet.  Det blev Holmsund. Vacker med havet! Nike fick springa lös och stortrivdes i skogen. Hon var jätteduktig. Men klockan var bara 13 när vi hade "gått klart" där, dessutom hade vi inte druckit kaffet som vi hade packat ned, så vi åkte vidare till Nydala. P var bara tvungen att åka hem en sväng först (!) hahah. Väl vid Nydalasjön hittade vi en fin brygga där vi kunde avnjuta en kåsa kaffe. Nike ville helst hoppa i sjön, men det fick hon inte.

Idag bär det av hemåt. Vi tänkte åka imorrn, men vi drar idag istället. Ska bli himla skönt. Jag längtar hem. Fast jag vet att på söndag kommer jag att längta tillbaka till Umeå. Lustigt det där.

Undra hur Murramus har det. Hon är i USA o hälsar på sin syster, Tydligen bor hennes syster typ so Lauren gör i The Hills. Coolt. På söndag kommer hon hem. Då måste hon också vara med i blobbtävlingen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback