helgen

Söndag igen. Shit vad helgerna går snabbt, särskilt när man har besök. Det har varit en kanonhelg. Saknar Murramus redan, men vi ses ju snart igen. Hon berättade en rolig sak som inträffade när hon åkte upp hit i fredags. Hon satt på bussen och lyssnade på musik i sin Ipod. Plötsligt såg hon en kvinna som stod brevid hennes säte och pratade med henne. Maria hörde ju inte vad människan sa eftersom hon hade hörlurarna i, men hon tog för givet att kvinnan frågade om hon kunde slå sig ner. Murra svarade "absolut". Det gick ju bra tänkte hon, även om man helst vill sitta själv. Murramus satte i sina hörlurar igen och diggade vidare, men kvinnan stod kvar. Hm hon sa något också så, som Murra inte hörde den här gången heller. Hon tog ut hörlurarna och såg att kvinnan stod med en kundkorg och ville sälja fika och godis.  "Ville du handa nåt eller?" Murramus hade fattat fel och hon ville inte handla något. Snopet!

Helgen har bestått av Idolmys, shopping, fika, promenader, skratt och tok, prat, god mat, film, sällskapsspel, fest och lite skönt soffhäng idag innan Maria åkte.

Igår när vi stod och köade föratt komma in på krogen började vi småprata med några som stod framför oss. Vi började snacka om  var vi kom ifrån och när vi berättade att vi kom från Sundsvall så sa en av dem. "Jaha, I Sundsvall har jag hört att det finns 3 fåglar - örn, öggla, och öndölat. hahahha klockrent!

nu ska jag kolla på dömbörken!


Nike Madeleine

Valpkursen gick finfint och Nike var jätteduktig. Hon gör framsteg var dag. Idag fick hon träna på att stanna, gå fint och inte dra i kopplet. På hemvägen kom jag och Pärra på att hon måste ha ett mellannamn. Eftersom vi ibland brukar fjanta oss och prata överklassstockholmska   föll det sig naturligt att mellannamnet skulle bli Madeleine. fast det uttalas Madelään. Det är viktigt. Nike Madeäään- var lilla sessa! Hon ska snart få en egen blogg! 


Nu är det snart dags att sussa! Imorrn är det fredag JIPPIE,  Murramus kommer på besök!!! 
Innan hon kommer måste vi hinna städa, åka på bolaget och göra Ersboda. Rusta har en rosa adventsljusstake- måste ha, även om det är styggve. Men den är ju rosa! 

Årets blobb


ÅRETS BLOBB 2008Grattis Björne!

Vinnarbilderna publiceras så snart jag orkar.
Fab runnerup är Murramus! fint jobbat!

Ovanstående är kopierat från morrfans blogg.

Nu kräver dock hennes syster en ny tävling eftersom hon anklagar Linnea för fusk. Hm jag och LS måste hålla ett möte och ta ställning till hur vi ska göra med det. Vidare måste vi komma överens om det fina blobbpriset.

Om en stund ska vi på valpkurs! Ska bli så skoj! Vi hoppas Nike också tycker det. Förra gången var första gången och ledaren hade skrivit ett mail några dagar tidigare om vad vi skulle ta mes oss.  Det stod det att vi skulle ta med oss leksaker, godis och fika åt oss själva. I slutet av kurstillfället förra gången kom ledaren på att hon inte tagit någon paus för fika. Hon frågade då om det var någon som hade med sig fika. En deltagare räckte upp handen- och det var jag!!!! =) hahah klart man ska ha nåt fika med sig om man ska stå ute i 2 timmar. Nu måste jag börja klä på mig!

Utmanad

Utmanad
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Jag blev utmanad av
Samantha och Idha på följande:
Berätta sju saker om dig, det kan vara både alldagliga och knäppa.

Här kommer sju saker om mig

1. Jag har ett fruktansvärt dåligt morgonhumör. Dessutom måste jag ta en tupplur/vila 5-15 min efter frukost för att sedan göra mig i ordning. (Förutom om jag har sovmorgon)

2. Jag blev framröstad till årets kompis när jag gick i 9:an, en merit som jag fortfarande lever på =)

3. En gång för länge sedan när jag och Lisa G var på stan hände något äckligt. Hon var hon tvungen att gå på toa, och jag följde med in. (ni vet hur det är i 12-årsåldern). Dessvärre skulle hon göra 2:an och jag var (och är) mycket känslig för lukter. Det luktade riktigt illa så jag fick flertalet uppstötningar som sedan ledde till att jag kräktes på toagolvet, samtidigt som hon satt där o krämade. När jag sedan skulle torka upp spyan efter mig, kräktes jag ännu mer av det. Jag hade ätit lösviktisgodistidigare under dagen så det var som rosa prickar i själva spyan. Det var väl kul att veta?!

4. Jag längtar hem till Sundsvall!

5. När jag gick i 7:an skulle alla läsa Djungelboken (F. Rudyard Kipling). Jag läste boken och senare fick vi i uppgift att skriva en bokrecension under en lektion. Min lärare gav mig G- och frågade om jag överhuvudtaget hade läst boken. HAha, jag hade läst den,från pärm till pärm, men måste ha tänkt varit lite tankspridd när jag läste den. Snööögggg!

6. När jag spelar på Lotto  tror jag innerligt att jag ska vinna.

7. Jag är söt! (Det var Pärs bidrag eftersom jag fick idétorka)

Nu ska man tydligen länka den här vidare men jag trotsar och struntar i det. Eller förresten. Murramus utmanar jag. Du kan skriva 7 saker om dig själv, du kan antingen gästblogga här eller så skriver du i det i en kommentar nedan.. Och Linda, du är också utmanad. =)

Nu har Nike släppt en riktig surskit. Det luktar riktig äggmök. Jag kan knappt andas. Det liksom sticker i halsen. Blä. Inatt var det ännu vidrigare för då hade hon ätit grisöron på kvällen. Mmm ni kan ju tänka er den stanken.
OBS!
BLOBB 2008!

Björn och Murramus leder tävlingen och delar 1:a platsen. För att kunna kora en vinnare i BLOBB 2008 får de nu var för sig skicka in bilder från en blobbkväll som de varit med om. Självklart välkomnar vi alla bidrag. (morrfan@hotmail.com) Det finns ju inga gränser för blobberi, så vem vet, någon kanske bräcker Murramus och Björn. HEJA  HEJA ALLA BLOBBAR!!!!

Nu ska jag titta på Desperata hemmafruar!
Tjingeling!