ja då var det dags

sitter här o har fortfarande inte riktigt fattat att jag ska åka till Thailand idag. HElt ootroligt. Kunde inte sova inatt, men det hade faktiskt andra orsaker. Ibland tänker jag så mycket o tvingar fram känslor som tydligen måste ut.

Igår vickade jag. Det är så roligt att vara i den klassen. SIsta timmen hade vi påskpyssel vilket var jätteroligt då alla hade egna idéer på vad de ville göra. Jag fick ett Glad Påsk-kort där det stod "Glad Påsk till Världens bästa vikarie"! Äneth blir rörd vid sådana tillfällen. Igår var en exemplarisk skoldag och jag insåg varför jag valt att plugga till lärare. Det är en skön känsla, då jag har tvivlat väldigt mycket den senaste tiden. Tvivel, tvi med det.

Årets kalkon. MoDo är ute ur SM-slutspelet. Åhh det började ju så bra! Trodde verkligen på dem igår. Men den där finnkedjan gör ju mål så fort de får pucken. Tröttsamt. En positiv sak med det hela är att jag inte missar något när jag är i i THail. Jag hoppas nu att hmmmmm Linköping elller Frölunda vinner.

Nä nu ska jag packa det sista inför Thai. Planet från Umeå til Sthlm går 15 =)
Hoppas vi får fint väder, bruna på sig lite!

Glad Påsk!

Me like Lifehouse, som iof förstörde min nattsömn, men bra fär själen!

Easier to be:

      Chasing Fireflies      
Elusive dreams
This pre-life crisis, is killing me
A beautiful tragedy
Who i was wasn't me, yeah yeah

(oo ah)You make it easier to be (oo ah)
Easier to be me (oo ah)
It's hard to believe (oo ah)
You make it easy

Speaking silence
Words can break
It feels like we are falling awake
In a place, in a time of our own, yeah yeah

(oh ah) You make it easier to be (oo ah)
Easier to be me (oo ah)


It's hard to believe (oo ah)

It felt like the world
Fell from my feet
Gave up on myself
You didn't give up on me
Let myself go
You were still there
Like coming home
Coming up for air
Yeah Yeah

(oo ah)You make it easier to be (oo ah)
Easier to be me (oo ah)
It's hard to believe (oo ah)
You make it easy (oo ah)
Easier to be (oo ah)
To be me(oo ah)(oo ah)

kom igen nu MoDo

Jag är så jävulskt görleeeeeeeeee.

MoDo ligger under med 3-0 i matcher. Det är så tråkigt. De spelar dåligt och är inte alls på hugget. Bara Wernblom som visar var skåpet ska stå! Kom igen snälla! Heja heja! jag ska be o böna varje kväll för att de tar 4 raka segrar nu. Vaddå? De var ju svenska mästare 2007. Timrå ska inte vinna.

I torsdags skickade min pappa ett mms med en streckgubbe som stod och pissade på MoDo-loggan samtidigt som han skrattade. Jag pratar inte me honom nu. Angry Äneth är inte att leka me, o det kan jag lova. Faktiskt. Kanske säger hej då innan jag åker till Thai. Jag är inte den som är långsur.

Idag har det varit riktigt vårväder. Lovely. Varför skriver jag så ofta om vädret? Hur kul är det. Åt hell, inget är kul nu när det går så dåligt för MoDo.

Nä nu ska jag va sur o bitter ett tag till. Måste ju skärpa till mig innan mån då jag ska vicka. Som tur är har jag flera elever i klassen som håller på MoDo, så vi har stöd av varandra. Solstrålarna

hahahahehehehhihihi

http://kandisfrissan.veckorevyn.com/ kan
Här kan man ladda upp ett fotografi på sig själv och kolla in hur man passar i olika kändisfrisyrer. hahahah roligt tidsfördriv... heheh

Man kanske skulle snagga av sig håret...nää gud jag får nästan ont i magen av att titta på det kortet. Men däremot skulle jag kunna tänka mig att färga håret brunt. Det har jag sagt i 4 år nu.
lite bilder...

Här kommer lite bilder från i lördags... vilken fotograf man är vetts.. Har inte lagt upp nnågra videoklipp för det vet jag inte hur man gör...

Idag är det slask o grått o blött o bläigt. Tur att vi snart åker till Thai. Längtar så att jag håller på att spricka.

Ibland önskar jag att jag kunde sluta tänka.
Ibland önskar jag att tankarna gick direkt till handling istället för att de maler på.

Ikväll ska jag till Ls o Smillan o titta på Let's dance. =) Vem åker ut? Jag tror att Danny el Tony gör det. Extra roligt att se det ikväll då de ska bugga, det är man ju lite av expert på hehe

Trevlig helg, gapa o svälj, tugga kan va bra oxå!

en idiot, kent och snart ThaiJag vet att jag är dålig på att skriva inlägg, men livet är inte som det var när jag LS bodde på Peddan, det hände mer då.

I helgen var jag iaf hem till S-vall, av en enda orsak egentligen. Kent spelade! oiiiii.
Jag Linda o Murra var på förfest innan. När vi var på väg dit var jag o Murra tvugna att stanna till på en mack för att ta ut pengar. När vi kom tillbaka till bilen hade vår bil blivit inparkerad. Jag o Murra som satt längst bak glodde med svarta ögonen på den unga killen, som förmodligen nyss hade fått körkort, som satt i bilen bakom. Efter ett par minuter senare backade han. Men tror ni att han backade rejält?  Nää cepet backade typ 4 meter så vår chaufför Cicci fick hålla på o ratta o jävlas för att komma ut, helt i onödan egentligen, eftersom den där töntkillen hade hur mycket plats som helst till förfogande att backa på.

När vi sedan kom ut på e14 ,som går utanför macken, hände det en till grej. Vi var tvugna att stanna då det blev rött vid trafikljusen, och vem kommer inte från mackens parkering i all världens jävlamongisfart och håller på att köra rätt in i oss. Jag satt till höger i baksätet och kände att nu jävlar smäller det och jag kommer få det där cepet i mina knän. DEt bara stack till i bröstet. Men som tur va hann de bromsa in. Men vet ni var det värsta var, att jubelidioten och hans passagerare satt och gapskrattade. ÅÅhhhhhhhhh vi blev så förbannade att vi, ja orden räcker inte till. Jag som är så mogen satte upp ett finger och spydde ur mig en moralkaka  som han troligtvis inte hörde eftersom ingen av oss hade fönstren öppna. Men varför fick den där proppen körkort? Varför? Tjejer är bättre att köra bil än killar!

På väg från förfesten till Kent-konsterten satt vi o halsade rödvin. När vi kom fram var vi så kissnödiga att vi tänkte att det var lika bra att kissa utomhus så vi skulle slippa toalettköerna. Precis när i håller på att dividera om var bästa stället skulle vara för att slå en drill kommer det fram en man och en kvinna. Mannen säger: Om jag vore er skulle jag hellre tjäna i 800 kr och gå in o kissa, What? Civilpoliser var det första man skulle stöta på o dessutom hade jag vinflaskan i handen, lite pinsamt fjortisbeteende, jag vet. Men jag var tvungen att fråga honom om jag inte skulle få böter för det oxå? Men det var tydligen helt okej.

Konsterten var iaf super. Magsikt. De är så sjuk bra live. Sveriges bästa liveband lätt!!! och jag har film o bildbeevis. Jag tror jag spelade in hela konserten för mitt minne til kameran tog slut när de had en låt kvar att spela. En av de bästa "Mannen i den vita hatten". Jag saknade dock Kräm. Mycket minnen till den låten jag vetts =) Kan lägga upp lite bilder inom kort.

Om en vecka befinner jag mig tillsammans med LS, Lovis el vad det är hon kallar honom och hans vän som retar mig för att jag på nyårsafton bad Ls byta låt då den som spelades tvingade fram för mycket minnen. Jag hatar låten, det får mig att tänka på en person som jag inte kan fatta att jag överhuvudtaget kunde prata med. jaja hur som haver så är det ett minne blott. Jag tror att Thai kommer bli ett minne för livet, med skratt och en  massa tokerier. Mitt mål med resan är förövrigt att bli brun! Idag är det 30 grader i Krabi =)

Nu ska jag simma! I like it!
Ikväll är det MoDo-Timrå. Jag drömde inatt att MoDo förlorade, hoppas det inte var en sanndröm!

Lev väl! Le en extra gång!
Om du vill skratta en exra gång :Höj ögonbrynen så högt upp du kan och försök samtidigt att se arg ut! Gör det gärna i par!

kockduellen

Nästa måndag börjar kockduellen haha. Det såg jag alltid förr! Tyckte det var så spännande. vilka maträtter de kunde få till på så kort tid och med få råvaror. Men jag trodde aldrig det programmet skulle börja igen! Alltså det är inte mitt favvoprogram men ändå

Nu är det 16 dagar kvar tills vi åker till Thai!!! Kan fortfarande inte fatta att vi ska åka. Undrar när det kommer att kännas verkligt?

Jag är så sjukligt trött hela tiden. Det är jobbigt att känna så. Det är väl en resa till varamre breddgrader som kan ge en lite energi I guess. =)

Igår var en mysig söndag!

Imorrn blir det skidåkning om det inte blir något vick.

Nu till LS!!!