nu var det längesen...

...jag skrev några rader här...

Är i Indalen igen, fan vad åren går. Man m'rker det när grannbarnen har blivit tonåringar.

Midsommar  var kingen! Så fantastiska roligt  vi hade. Rosévinet gjorde sitt o solen sken! Det var härligt att fåååka båt längs Indalsälven upp till Åsen. Men därifrån jhar jag dock minnesluckor. Att jag nån gång ramlade på dansgolvet minns jag, och att ja hade himla kul! Man kan inte ha annat än kul när man får dansa bugg! =) Kransen som jag hade bundit tidigare under dagen var fin i en timme men sen hängde de vissna blommorna. Knäppte lite kort och det är verkligen before and after, både vad gälller kransen och Äneth!

När klockan var runt 5 tyckte jag att ddet var dags att åka hem så då ringde jag hem o KAte svarade:

K: Ahh hallå!
Ä: Ja men hej! kan nån av er komma o hämta oss tror du? Vore såå snällt!
K: Ja inte är det nå problem, pappa börjar redan klä på sig
Ä: Men härligt!
K: Men gud vad pigg du låter!!!
Ä Jaa men jag sitter ju här o dricker cola jag vetts
K. JAahaaa,dricker du bara cola, inget annat i????????

Hhaha kate som aldrig super till själv tror att jag sitter o dricker rom o cola kl 5, nää det pallar inte en dam på 25 längre.

PÅ jobbet har jag roligt som vanligt. En farbror är kvinnortjusare o frågade idag om han fick lägga rabarber på mig?! hahah och herre min gud. De är för roliga. Sen frågar en tant vad karln på Tv'n heter  (vi tittade på Allsång på Skansen) var av en kollega säger att det är Bosse Parnevik. Tanten lyser upp och säger "PPPAAARRRNIIING" haha

imorrn kommer Murramus! =)

hörs på!Ibra Ibra

SÅ underbart skönt att Sverige spöade Grekland igår. Jag var så nervös, men tyckte ändå Sverige spelade bra. Och så kom det, Zlatans snyggmål vettu. Åhh man kan inte bli annat än kär i Zlatan. Men Hanssons grismål var inte dumt det heller, visar på vilja o kämpaglöd. Bollen skulle in.

Har varit ute på en skön promenad nu på morgonkvisten, men min rygg gör nå jävvulska ont. Vårdyrket är tungt, minst sagt.
Nu ska jag ut me LS och handla plant. Hoppas hon köper rosa blommor.

I helgen ska jag till Östersund och hälsa på Sandra. =) Undrar bara hur jag ska ta mig till flygplatsen, om jag ska gå. Flygbussen blir lite tight och taxi är dyrt. Hmmm. Gå!


Jag är en blobb. megablobb.Blobb. Blobb. Blobb. Men egentigen är en blobb en amöbaliknande samling av gasbubblor och galaxer samt ett av universums störtsa föremål.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=597&a=562334&previousRenderType=2 Haha men jag kommer på andra plats isf.