kattvakt...

hello! Vaknade på fel sida idag o sov alldeles för länge. Var ute o solade en stund. Läste lite. Sen tvättstuga och sen lite läsning. Igår kväll kom LS med hennes lilla ögonsten Smilla, kissekatt guller som hon oxå kallas. Jag o P hade anlitats som kattvakter över helgen. Inatt vaknade jag av att Smilla var i et av köksskåpen, näst längst upp där vi har vinglas. Idag har hon mest lekt med öldan. Hon försökte och fick nästan upp glasdörrarna, hahah. Men sen... Jag o P började förbereda maten. Han stekte kött och jag fixade sallad o sås. Efter att han stekt en omgång ville han vädra p.g.a. allt stekos. Vi stängde köksdörren för att vara på den säkra sidan så inte Smilla skulle smita. Vi gjorde det o öppnade fönstret 10 sek typ. Sen var Smilla borta. HElt jävla borta. Båda sprang ut på ålidhem för att leta. (Hon har gömt sig tidigare men då kommit fram när man ropat.) Jag frågade första bästa mnsk om de sett ngn katt. "Ja vi såg en för en stund sen" VLÄ frågar genast vilken färg? "Grå och smal" SMIIIIIILLLLA. Maten var i ugnen. jag sprang hem för att ta ut den men Pär hade redan sprungit hem o gjort det. Jag letar Smillas favvoleksak men Pär har taigt den oxå. Jag springer ut o letar igen. ingen Smilla. Vi går in o äter. Snabbt som fan. Vi går ut igen. Vi ser en katt o ropar Smilla och den jamar. YES! men nää den var mörkgrå. =( "Hon kanske har varit i nåt sot," säger Pär. hahah.

Jag håller på att börja gråta flera gånger. Vad skulle LS säga? Vi går in igen o letar. Vi plockar i sär soffan. Därefter sängen. Vi ropar. ingen katt. Pär sticker ut me cyklen för att leta och jag får order om att leta igenom lägenheten igen. Till sist, vem sitter inte i ett av köksskåpen, längst in och tittar så där förundrat på en om inte smilla. Katt. Att hon inte jamar heller när man ropar. hon måste ju ha varit där i 1,5 tim typ. TOK! Men under kattjakten såg jag 2 igelkottar =) Jaja sen var jag så trött att jag somnade till filmen. nu sova. upp o jobba kl 7 imorrn. blä.

grrrr....morrr..

fy fan vad trött jag blir. Min bror ringde nyss. Under samtalet skrålade och skramlade och väsnades det nåt ofattbart. . Jag fick säga va efter varje mening han sa.
-Vad fan gör du, säger jag?
-Jag håller på att laga mat, svarar han.
Jag blir så så pissed off att jag måste städa nu. Ja du läste rätt. Få ut allt mitt agg. Vad ville min bror egentligen? ingenting, han bara ställde en massa flummiga frågor om allt och inget vilket oxå gjorde mig irri. Han kunde gärna ha lagat maten och diskat klart innan han ringde mig. (Jag stod och diskade när han ringde och gick ifrån)DEt är oerhört störande att få en massa oljud i örat. . Nä om man ska prata i telefonen så får man fan koncentrera sig på det, annars kan man lika gärna skita i att ringa.


baj (s)

Jag fick iaf jättefina presenter av LS igår. =) i helgen ska vi vara kattvakt. Måste kirra allergitabletter imöra.sorry...

har sagt i 3 el 2 års tid att jag sluta snusa när jag fyller 25. Imorrn fyller jag 25 basszzzzzzt. haha men AAAALLLDRIG att jag slutar, inte nu. kanske sen. Måste ta ite me andra saker som står högre upp på listan. Man måste vara motiverad. That´s it.

Idag fick jag tårta o blomma på jobbet. Det var min sista dag plus att jag som sagt fyller år imorrn. Dessutom fick jag gå hem 2 tim tidigare. Gött.

Idag har vi haft besök. Ätit o spelat kubb. Jag förlorade. Blir så trött. Jag o pappa ska inte var i olika lag. Det var vi idag. Han stod o räckte ut tungan o hånflinade åt mig när jag missade och jag pekade finger åt honom. hehe vi är båda dåliga förlorare.

Imorrn blir det ännu mer tårta o lite besök.

På lördag också.

På söndag mot Umeå. Längtar

På måndag. TRÄNING!

Nu EN GO EN SNUSRACKARE!

hörs på