27 dagar

Hallon! 

Idag har jag varit på stan me Ls. Hon fick 6 kg GRATIS kattsand. Den vägde 6 kg, men den var alltså GRATIS!!! Ls fick sin morotskaka och jag köpte en kjol. Jag undrar nu om jag ska köpa de skor jag provade hmhm , inte dyra. Får se om de finns kvar på lördag.

Idag är det 27 dagar kvar till vi åker till Thailand, eller Thai som jag säger. Längtar nåt så otroligt mycket för det här grå- och blåsvädret är ingen höjdare. men imorrn kommer solen, och det är bra för jag ska vicka på en förskola imorgon och då blir det en del timmar ute.

Idag är det den 21 februari och då fyller Murra 25 år GRATTIS GRATTIS! Undra vad hon vill ha i present? Hon säger inte vad hon vill ha, kanske en stock snus? nää

Om 2 veckor är det Kent! =) Det blir griimmt. Jocke o jag ska efterfesta och diskutera hans låttexter. Han har lovat att besvara alla mina frågor. Det ser jag framemot. =)

Alltså xqs nikotinfria portionssnusar är så överjävligt stora. nu delade jag en mitt i tu, men då åker ju liksom "pulvret" ut, fast iof är det okej, för det är rätt gott. Det som är i påsen är vete, lakrits (mumma), salmiak (mumma), salt (mumma), och sötningsmedel. "inget tobak, inget nikotin, bara en god smak". Ja med xqs kanske jag klarar av att sluta tills jag fyller 25. Ska göra ett innerligt försök när vi är i Thai.

ikväll  klockan 21 är det criminal minds!

Jag älskar min rosa telefon =)alla hjärtans dagVeckan började bra med vick i två dagar på en superbra förskola. Sen började jag att känna mig seg i kroppen och ont i hals och huvud. Kanske hade jag blivit smittad av barnen. Var hemma o tog det lugnt på onsdagen och halsontet började försvinna allt mer framåt kvällen.

Torsdag morgon, alla hjärtans dag! Magsmärtor! Noooo , sprang på toa hela morgonen och sen kom det åt andra hållet. FIck inte behålla minsta lilla. Hur fan kan kroppen vilja kräkas när man är helt tom. Usch och fy. Jag spydde  och spydde tills jag till slut tuppade av, helt borta. JAg hoppas jag aldrig mer blir så här.

Tack LS för din hjälp, men vätskeersättningen var inte mumma för näbben kan jag säga, då var resorben bättre! haha men thanx!

Det blev som sagt inte en alla hjärtans dag som jag hade tänkt mig. Men P överraskade mig med en rosa mobil och chokladhjärtan!! Det var inte dåligt och jag love it. Han ska få nåt av mig senare.

ikväll blir det postkodsmiljonären och Let's dance =)

Jag o LS hade planerat utgång i helgen, så typiskt att jag skulle åka på det här. Iof har jag känt mig mycket bättre idag, men jag är orkeslös.

Vi hörs!