Mia&Klara

"Det är skönt att se dig så fri, som en ko på grönbete" (Mia & Klara)

Idag var det sista avsnittet av Mia o Klara, det bästa svenska tv-programmet på länge. Som jag har skrattat och förundrats när jag har tittat på det programmet. Även om de är helknasiga känner jag igen mig en del haha. Nu får man hålla sig till hösten 2008 då nästa säsong kommer att sändas.

Det är drygt att va förkyld. Längtar efter träning och träningsvärk.


tillbaka till samtiden

Köpte Kents album igår, "tillbaka till samtiden" var inte så impad av första singel "Ingenting".
Första jag gjorde idag var att slå på skivan... och ja vad ska jag säga.. saknar ord.
Det är magiskt att de kan skapa en sådan stark känsla, det är något genuint som jag inte kan förklara. Den här skivan och de här låtarna har jag ju inga minnen till, som jag har till många andra Kentlåtar, men likt förbannat sitter jag här med något konstigt pirr i kroppen och jag bara njuter. Det är bara Kent som lyckas med det, i musikväg alltså =) Tack för det. Och jag vet dessutom att skivan kommer bli bättre och bättre ju mer jag lyssnar till den.

Igår var jag o Sam på stan o shoppade lite och käkade indiskt. Det var jättetrevligt.

Men varför åkte Patricia ut? Kan inte Sam åka ut?

hej igen

nu var det längesen jag bloggade... Man kanske skulle blogga lite oftare ändå?

Idag har jag varit på buggkurs och det var riktigt roligt. Höjdpunkten var helt klart när vi fick dansa till Amy Diamonds Shooting Star... jag log o sjung genom hela låten =) Och kvällens kalkon var när jag fick dansa med en farbror som gör allt tvärtemot vad buggkursledarna säger...

Imorrn är det fredag, veckorna bara susar förbi i rasande tempo. Efter skoldagen imorrn ska jag iaf göra stan med Sam o sen ska vi se Idol =) Imorrn ska jag rösta, alla måste rösta, det är en sån jämn omgång. Amanda, Marie och Daniel är mina favoriter.

Det är kallt nu.... brrrr Kate berättade att det hade snöat hemma i Indalen, och snön ligger kvar =) önskar jag vore hemma...

Det är gott me satsumas! Frossa!

vad har jag mer att säga, jo, tänk positivt. Ens inställning har stor betydelse för hur dagen ter sig. Jag vet, det är inget nytt o det är inte lätt, men om man försöker så har man iaf kommit en bit på väg.

Jag har fått Cosmopolitan idag. Längtar tills jag ska lägga mig o läsa den!