rosa

Idag är det måndag. Det har varit en bra dag. Har suttit på skolan med min basgrupp och skrivit klart en läromedelsanalys. Efter det gick jag och Sandra och kopierade ett terminologihäfte i Matematik från 1979, aktuellt, ja visst! Därefter tog vi en kaffe på UB, men oj så surrigt det var där. Blev alldeles svettig jag vetts. Vi har vistas för länge i det lugna Naturvetarhuset med uppstoppade djur. Inge liv där inte.


När jag kom hem vid 16-snåret fick jag psyksiska eksem. De psykiska eksemen kan endast förklaras på så sätt att det börjar att klia på överarmarna. Detta utlöses av ett plötsligt obehag. När pappa grimaserar eller säger yoghart, kan det också börja att klia. Ett obehag helt enkelt.  Anledningen till att det började klia idag, var för att solen bara strålade ute, och där stod jag inomhus. I en lägenhet. Frustrerande. Jag ringde därför min kära vän Sandra och frågade om hon ville ta en promenad, och det ville hon. Alltid lika roligt att ta en promenad med Sandra. Jag märker knappt att jag går, eftersom vi surrar om allt mellan himmel och jord.


När jag kom hem hade det börja skymma, skönt. Jag ställde mig i köket för att laga lite mat.

Samtidigt sitter Little Sam i vardagsrummet. Följande dialog utspelar sig:

Ä- Vilket fint tyg du har köpt!

L S- Ja! Men tycker du inte att det är lite väl rosa? (Hon hade kypt ett gardintyg till deras nya lägenhet)

Ä ? Näääääää, men rosa är ju jättefint ju.

Plötsligt kommer Little Sam in i köket för att visa hur tyget ser ut när man hänger upp det i fönstret, och där står jag i ett HELROSA underställ och ler. Jag tillade dock:

Ä ? Men iof ärjag kanske inte rätt person att fråga! =)

Jag gillar rosa. Rosa gör mig glad. Men tyget var jättefint!


När Little Sam senare kom hem efter ett träningspass kommer hon in i mitt rum och säger:

- Men har du på dig det där än?

Hon syftade då på mitt rosa underställ. Det var faktiskt den bästa julklappen jag fick!!! Så det så Sam. Jag gillar det!


Ikväll har jag varit på buggkurs! Skitkul. Att man kan bli så glad av att dansa. Men jag blev dock lite skräckslagen när jag senare såg på kvällens program av 100 höjdare. Tänk om man skulle bli ett sådant dansfreak.Tragiskt.

Jag ramlade när jag cyklade hem från buggkursen.  En kille i 20-årsåldern stannade och frågade hur det gick. Då blev jag riktigt glad! Tänk om alla vore så?!


Ha det gott allesammans!