ett förfärligt telefonsamtal

Idag hände det en sak som fick min puls att stiga till skyarna.

Jag var på jobbet och höll på att plocka med disken. Min mobil ringer:

- Ja det är Anna..
+ Ja, hejsan. Det här är från bostaden
- Hej
+ Du hyr ju ett rum av oss på Historiegränd
- Ja det stämmer
+ Mm det är så här att det har skett inbrott i 3 av rummen i din korridor inatt och ett av dem är ditt rum
- Vaaaa? NÄÄÄ! Det är inte sant
+ Jo tyvärr är det så. Så du bör nog ta kontakt med ditt försökringsbolag nu
- Men, ok ja
+ Muuuahahahahahahaha
- Fan, jag hörde inte att det var du.

Dumma P! Det här ska du få fan för. Vänta du bara

Visst var det elakt?!
Okej att jag är lättlurad, men det lät så verkligt.
Nä nu ska jag återgå till jobbet, lunschrasten går fort.

Passa er för de som luras!
Ha det gott

midsommar

hej hej, hemskt mycket hej!

Midsommarfirandet kunde inte ha blivit bättre. Lisa och jag vaknade vid 10 och konstaterade att det  var mulet, trots att jag hade bett till Gud om fint väder. Men efter att vi hade ätit frukost och fixat till oss så sprack det upp och blev solsken. Sen kom Linda, Helena, Maria och Maria. Vi satte genast igång med att förbereda sillunchen. På bordet fanns allt som hör midsommaren till , nubbesallad, sill, ägghalvor etc. ja och så nubben så klart, med smak av citron =)

Det var roligt när Murramus skulle försöka ta sig upp till stugan med bilen. Hon envisades bestämt med att köra upp bilen ända fram till stugan. Men ack, bilen bara slirade i gräset. Sen kom vi på att det kanske skulle gå bättre om hon fick köra på plankor. Så jag o Murra hittade ett par plankor och la ut dem på backen, som faktiskt var rätt brant. Men tammefän så slirade vi ändå, skitbräder. Sen kom Äneth på en lysande idé. BIlen är ju bakhjulsdriven, vi testar och backar upp. Sväng höger sa jag, när jag menader till vänster, men som tur va hade Murra alla hästar i hagen. Det gick galant, hon slirade inte en gång. Så var bilen uppe vid stugan och vi kunde poppa some music. Lisa ville helst välja musik =) gärna mitt i låtarna.

Sen blev det lite kubbspel och kortspel. När vi spelade plump var alla tvungna att ta ett järn om man fick en plump.  Jag VANN!! och det var tur det, för jag skulle upp och jobba dagen efter och så jag ville ta det lugnt med brännvinet. Fick bara 3-4 plumpar.  Lisa och Linda gick det sämre för, de fick i sig en hel del snapsar =)

Efter att vi hade grillat gick vi upp till grannstugan och sjöng karaoke. Det var riktigt roligt. Men jag åkte hem strax efter midnatt, eftersom jag skulle jobba dagen efter.
Jag har knäppt massa kort, men jag har glömt kabeln i Umeå så jag kan inte föra över dem till datorn nu.
Surt.

På fredag åker jag till Sthlm. Längtar!

haha

Min vän Lisa är här och hälsar på i Indalen. Hon är nog den roligaste människan jag känner.

Hon berättade förut:

"Jag gick inåt med fötterna förut jag, när det var modernt. Jag minns en gång när vi var i Lidingö, då frågade pappa om jag hade ont någonstans eftersom jag gick så konstigt"

hahaha när var det modernt att gå inåt med fötterna? JA nån gång under 90-talet. Jag minns att jag och Lisa ansträngde oss ett tag för att gå hjulbent, för det fulaste som fanns var att vara kobent. När Lisa gick skulle gå hem (på den tiden bodde vi grannar) så bad hon mig stå och titta på hennes när hon gick på gatan, ifall hon såg hjulbent ut. hihi

Det är roligt jämt med Lisa!
Nu ska vi gå ut och plocka blommor och göra en midsommarkrans! =)

Lisa precis nu:
"Fan vad fin jag är, snuppig liksom".

Indalen

Nu är jag hemma i Indal. Kom hem i lördags. Det var med blandade känslor jag lämnade Umeå, saknar Umeå redan efter 3 dagar. Men men, Indalen är en skön plats på sommaren. Det är inge snack om den saken.

Igår åkte jag in och hälsade på Murra. Alltid lika roligt att umgås med henne! =) Vi åt götta, chippe, dippe och drack läbbe! Ont i magen sen då förståssss. När jag åkte hem var himlen alldeles skär!

Idag har jag bakat bullar och städat. Bullarna blev väldigt goda, vräkte på smör, socker och kanel. Det är ju det som är godast tycker jag!

Jag har bestämt att jag ska gå ut och gå varje dag den här sommaren, med undantag om jag är sjuk, får oväntat besök eller om det åskar. Med min nya rosa Ipod är det så mycket härligare att vara ute på promenad. Man liksom flyger fram.

Imorrn kommer min kära vän Lisa hit och hälsar på. Det ska bli sååååå roligt att träffa henne, vi har inte setts sen i julas. På torsdag följer jag med henne upp till deras stuga och firar midsommar där. Det kommer bli jättetrevligt. På lördag och söndag ska jag jobba.

Serien Friday Night Lights kanske är en av de bästa serierna. Min kära har bränt ut alla avsnitt som finns just nu så jag kikar på 2-3 avsnitt varje kväll. Det är DeLuxe!skolavslutning

Efter två veckors vickande i en 2:a var det idag dags för skolavslutning, ett bättre avslut på den här terminen har jag aldrig kunnat få. Jag var väldigt nervös imorse när jag cyklade till skolan. Tänk om nån elev hittar på nåt bus, och dessutom ska jag stå där som klasslärare och hälsa på alla föräldrar. Ohh, men när jag väl kom på skolan släppte spänningen. Alla elever var så rara och söta. Och mötet med föräldrarna gick bra. Jag fick till och med en bukett blommor! =) Och en massa kramar av eleverna.

Efter de här veckorna kan jag konstatera en sak: Det känns rätt. En termin kvar, och det känns så här bra. Det är jag oerhört glad över.

Det var en väldigt fin skolavlsutning och solen sken på oss alla. Men varför fäller jag alltid tårar när man sjunger "Den blomstertid nu kommer"?

När jag sedan hade kommit hem och skulle sätta mig och äta middag zappade jag på tv'n. Lokalnyheterna, ja det kan man väl titta på. Och i det sista nyhetsinslaget, vem ser jag om inte mig själv, på tv, i profil. Jag gillar inte att bli filmad el fotograferad i profil, men som tur va, så var det ett kort inslag.

Ikväll har jag och Sam haft blobbkväll, den sista innan jag åker hem över sommaren.
Nu är jag ledig ända till midsommardagen. Gött!

sola

Hola!

Sommar, sommar, sommar tralllalala. Idag har jag legat ute o solat och svettats hela dagen. Men jag blev inge brun =( Men det ska bli fint väder hela veckan, så det är bara att pressa på! Får skynda mig hem från skolan och pressa. Jag tycker nästan synd om mina elever som måste gå i skolan nu. De borde också få sommarlov . Men jag tänkte nog att vi skulle kunna ha lite högläsning och lite aktiviteter ute nån dag till veckan, då kan Äneth passa på att sola hehe.

Idag har jag faktiskt längtat lite till Indalen, vet inte varför, men sommaren kommer jag alltid att förknippa med Indal. That's just the way it is.

Igår var vi på Rex. Dötråkigt. Det var så tråkigt att jag höll på att börja grina. Men jag var trött, det var därför. En kille kom till och med fram till mig och sa "Men gud vad du ser trött ut!" Jag skulle ha svarat: Jaha, men du, frågade jag dig nyss om hur du tycker att jag ser ut? Måste sova på nätterna, men det är svårt...  Schlagerdansgolvet är iaf DL på Rex, trots att de spelar samma låtar varje lördag.

Vi höööörrssccch!