nya tider

Nu är det nytt år, 2007! Spännande!  Jag orkar inte hålla på att summera år 2006.... det var ett bra år precis som alla andra år, men höjdpunkten på året var väl ändå Sunny Beach!

Sen jag kom tillbaka hit till Umeå efter jullovet har det inte hänt nåt speciellt. Eftersom jag är pank, och även Sam, så har vi inte tagit oss ut på nån lokal ännu, men på lördag smäller det, årets första Rex-utgång! Men vi ska ta det hyfsat lugnt båda två har vi sagt. Jag brukar ju iof alltid säga så men likt förbannat skjuter jag mig i foten o undrar vem di helv.. det är som spyr i min lägenhet (när det i själva verket är jag) el nån, jag vet inte. Man kan aldrig vara säker på nåt, faktiskt!
Snart ska jag till Gran Canaria o fira min pappas födelsedag. Det lär inte bli någon Sunny Beach-repris, men skönt med miljöombyte, som Mats säger. Mats är bäst.

Inatt vaknade jag kl 1:18, var alldeles kallsvettig. Jag hade drömt en mardröm om en ful häxa med bruna tänder som försökte kyssa mig. Vad symboliserar häxan? Jag vet inte, men ska klura vidare på det och återkomma. Sam har en teori om att häxan var en kanin, som är fiktiv, men ändå verklig. ja jag vet inte

Ikväll börjar en ny serie på 5:an What about Brian, tror det är bara nå blaj, men Äneth ger det en chans!

Vi höööööörrrssccccchhh!
Ha det gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback