idioter

Ikväll har jag haft tvättstuga. Våra tvättstugepass är 2 tim långa (korta) så man har minsann inte lång tid på sig att tvätta. Jag går ner till tvättstugan 20:02, och min tvättid börjar 20:00. Snart upptäcker  jag dock att maskinerna är igång och det är mer än 10 minuter kvar tills de är klara. Jag blir så fruktansvärt irrrrrrrrrri. (Anna väntade tålmodigt, men Äneth ville bara spöa skiten ur idioterna) Kan inte folk hålla sig till tvättiderna, eller är det okej att göra som man vill om man är en idiot. Man kanske skulle satsa på att bli en idiot i så fall?!  

När jag kom ner andra gången för att torka tvätten, jo då var torktumlare nr. 1 och 2 proppfulla me blöttvätt och timern visade på 56 minuter. Idioter!! Det är mitt tvättpass. Det är jag som ska torka. Men jag var för feg för att kasta ur äckelkläderna. Synd att jag inte kom ner 4 minuter tidigare, för då hade jag kunnat tagit ett allvarligt snack med idioten. Nästa gång ska jag kasta ut kläderna över hela golvet. Golvet är förvisso skitigt o dammigt, men de kan gott tvätta sina kläder en gång till, på sitt eget tvättpass. Därmed basta!

I övrigt har dagen varit bra. Jag har haft matematikverkstad. Vi vek en godispåse av ett A4-ark. Den blev jättefin, men det fanns inget rosa papper :( Jag tog ett blått papper istället. Blått är också fint. därefter skapade jag en spindel av geometriska former. VI har det roligt på lärarutbildningen!

Imorrn ska jag och tre goa vänner åka till Hemavan. Tänk om jag träffar Sus, ni vet hon som jag kramade på Rex. Jag gömmer mig om jag ser henne. Åh det kan du va hyfsat L för!

Lev o njut, men passa er för tvättstugeidioterna!

P.S Ryan har inte dykt upp än. Han har nog himla mycket att göra på Tacobaren. Hoppas han kommer loss någon dag framöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback