helgen

Hallon!

Ja du little Sam du är mycket för att lukta du, även om det luktar bajs. Illa illa. Men på onsdag ska jag ner på stan och växla pengar, och då kanske jag ska slå på stort och köpa en ny tandborstmugg. Helst en rosa! :) Och den ska jag göra ren varje fredag!

I helgen har jag varit i Hemavan med 3 kompisar. Det var underbart. Tyvärr stötte jag aldrig på Sus, men det var kanske lika bra det, eftersom jag har en förmåga att skämma ut mig inför henne.
     Det var en rätt lugn resa, vi festade bara till en dag, men då slog vi på stort och gjorde det rejält. Sandra blandade drinkar utan dess like och hon blev nästan lite arg om man sa att det var bra, eller om någon av oss låg efter i drickandet. Äneth släppte inte loss helt och hållet, men Anna behövdes frampå småtimmarna när Sandra mådde lite dåligt efter ett antal glas white russian. Sandra stod och hängde över diskbänken i ca 45 minuter. Dagen därpå klagade hon över träningsvärk i axlar och bröst, hmmm statisk träning i 45 minuter kan leda till träningsvärk.
    Stockstugan, suspekt namn kan man tycka, låg en bit ifrån vår stuga. Det var dit vi skulle och partaja, för de hade ju DJ där den kvällen ;) Eftersom det inte fanns någon taxi i Hemavan var vi tvungna att gå. Vi tog på oss täckbyxor, mössa och vantar. Men jag kan säga att täckbyxor och klackeskor inte är nån hit direkt. Sååå styggt det var. Jag ramlade undefär 5 gånger på vägen ner och jag skrattade lika mycket varje gång. Särsklit när Sandra och jag ramlade på varandra.Jag gillar att ramla. Det är liksom skrattframkallande. testa! Men om man slår sig rejält är det väl kanske inte såå kul.

I dag har jag varit på buggkurs, fortsättningskurs steg 1. Det var jättekul. Men, det var lite svårt att göra åttor med höfterna och samtidigt trampa apelsiner, ja ni hör ju.. Det är ingen lätt match, men träning ger färdighet. Sista dansen fick jag dansa med dansläraren eftersom vi var en tjej för mycket. He is in löööve nu när han har dansat me Äneth, haha nää oohhh nej.

Jag saknar Ryan, han kom aldrig igår som little Sam sa, men han kanske kommer ikväll. Men jag är så trött så jag vet inte om jag orkar umgås med honom. När man umgås med Ryan måste man liksom vara på alerten och ha djupa samtal om livet eller kanske slåss och brottas lite, det beror på Ryans humör. Men jag kan säga, att han klår mig inte så lätt.

Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback