helgen

Hallon!

Ja du little Sam du är mycket för att lukta du, även om det luktar bajs. Illa illa. Men på onsdag ska jag ner på stan och växla pengar, och då kanske jag ska slå på stort och köpa en ny tandborstmugg. Helst en rosa! :) Och den ska jag göra ren varje fredag!

I helgen har jag varit i Hemavan med 3 kompisar. Det var underbart. Tyvärr stötte jag aldrig på Sus, men det var kanske lika bra det, eftersom jag har en förmåga att skämma ut mig inför henne.
     Det var en rätt lugn resa, vi festade bara till en dag, men då slog vi på stort och gjorde det rejält. Sandra blandade drinkar utan dess like och hon blev nästan lite arg om man sa att det var bra, eller om någon av oss låg efter i drickandet. Äneth släppte inte loss helt och hållet, men Anna behövdes frampå småtimmarna när Sandra mådde lite dåligt efter ett antal glas white russian. Sandra stod och hängde över diskbänken i ca 45 minuter. Dagen därpå klagade hon över träningsvärk i axlar och bröst, hmmm statisk träning i 45 minuter kan leda till träningsvärk.
    Stockstugan, suspekt namn kan man tycka, låg en bit ifrån vår stuga. Det var dit vi skulle och partaja, för de hade ju DJ där den kvällen ;) Eftersom det inte fanns någon taxi i Hemavan var vi tvungna att gå. Vi tog på oss täckbyxor, mössa och vantar. Men jag kan säga att täckbyxor och klackeskor inte är nån hit direkt. Sååå styggt det var. Jag ramlade undefär 5 gånger på vägen ner och jag skrattade lika mycket varje gång. Särsklit när Sandra och jag ramlade på varandra.Jag gillar att ramla. Det är liksom skrattframkallande. testa! Men om man slår sig rejält är det väl kanske inte såå kul.

I dag har jag varit på buggkurs, fortsättningskurs steg 1. Det var jättekul. Men, det var lite svårt att göra åttor med höfterna och samtidigt trampa apelsiner, ja ni hör ju.. Det är ingen lätt match, men träning ger färdighet. Sista dansen fick jag dansa med dansläraren eftersom vi var en tjej för mycket. He is in löööve nu när han har dansat me Äneth, haha nää oohhh nej.

Jag saknar Ryan, han kom aldrig igår som little Sam sa, men han kanske kommer ikväll. Men jag är så trött så jag vet inte om jag orkar umgås med honom. När man umgås med Ryan måste man liksom vara på alerten och ha djupa samtal om livet eller kanske slåss och brottas lite, det beror på Ryans humör. Men jag kan säga, att han klår mig inte så lätt.

Vi hörs!

tandborstbajs

Okej. Nu kommer en förklaring till det tidigare inlägget om tandborstmuggen som luktade bajs. Jag (Little Sam) har ett ovanligt känsligt luktsinne. Vet inte vad det är, men jag känner dofter tidigare än andra. Och lukter bör tilläggas. Som typ lukten av bajs. På sistone har jag trott att det varit fullt i avloppet eftersom det luktat bajs i vårt badrum ( då ingen varit på toa på länge). Men i förra veckan märkte jag att lukten kom närmare ifrån än avloppet. Då trodde jag naturligtvis att lukten kom från handfatet! Dagen efter detta stod jag och borstade tänderna och kände bajsstanken. Jag trodde jag bajsat ner händerna och blev förbryllad. Tvättade sedan händerna 73 gånger under kvällen men förstod redan första gången att jag inte hade haft bajs på händerna!  Dagen efter var det samma sak. Bajshänder? Nä, äntligen förstod jag var bajslukten kom ifrån. Det var ju TANDBORSTEN som luktade bajs inte mina händer. Först trodde jag att Äneth skrubbat toan med min tandborste, men nä. Det verkade för osannolikt. så DÅ luktade jag i tandborstmuggen och upptäkte att det var det fanskapet som stank bajs!

Ville bara förtydliga.
Och så att du vet Tina ( som jag aldrig har träffat :)

Ryans Tacos

Äneth, Ryan ringde och sa att han skulle komma vid 19. Han skulle ta med sig tacos!

ps. tandborstmuggen luktade så mycket bajs nyss så jag höll på att spy. ds.

idioter

Ikväll har jag haft tvättstuga. Våra tvättstugepass är 2 tim långa (korta) så man har minsann inte lång tid på sig att tvätta. Jag går ner till tvättstugan 20:02, och min tvättid börjar 20:00. Snart upptäcker  jag dock att maskinerna är igång och det är mer än 10 minuter kvar tills de är klara. Jag blir så fruktansvärt irrrrrrrrrri. (Anna väntade tålmodigt, men Äneth ville bara spöa skiten ur idioterna) Kan inte folk hålla sig till tvättiderna, eller är det okej att göra som man vill om man är en idiot. Man kanske skulle satsa på att bli en idiot i så fall?!  

När jag kom ner andra gången för att torka tvätten, jo då var torktumlare nr. 1 och 2 proppfulla me blöttvätt och timern visade på 56 minuter. Idioter!! Det är mitt tvättpass. Det är jag som ska torka. Men jag var för feg för att kasta ur äckelkläderna. Synd att jag inte kom ner 4 minuter tidigare, för då hade jag kunnat tagit ett allvarligt snack med idioten. Nästa gång ska jag kasta ut kläderna över hela golvet. Golvet är förvisso skitigt o dammigt, men de kan gott tvätta sina kläder en gång till, på sitt eget tvättpass. Därmed basta!

I övrigt har dagen varit bra. Jag har haft matematikverkstad. Vi vek en godispåse av ett A4-ark. Den blev jättefin, men det fanns inget rosa papper :( Jag tog ett blått papper istället. Blått är också fint. därefter skapade jag en spindel av geometriska former. VI har det roligt på lärarutbildningen!

Imorrn ska jag och tre goa vänner åka till Hemavan. Tänk om jag träffar Sus, ni vet hon som jag kramade på Rex. Jag gömmer mig om jag ser henne. Åh det kan du va hyfsat L för!

Lev o njut, men passa er för tvättstugeidioterna!

P.S Ryan har inte dykt upp än. Han har nog himla mycket att göra på Tacobaren. Hoppas han kommer loss någon dag framöver.

ryan

Hej hopp!

Jag är förkyld. Tråkigt. Ingen Rexutgång. Lika bra det. Helgen blev mycket lugn då jag vaknade upp i fredags med halsont. Man sover så himla dåligt när man är förkyld, men det är rätt mysigt ibland o ligga vaken mitt i natten när man inte behöver stiga upp tidigt på morgonen.
    Igår var jag, Sam o Anna på bio, Departed. Den var riktigt bra, men blev lite besviken på hur filmen slutade. Däremot var jag inte alls besviken på Leonardo DiCaprios insats... Jag blev nästan lite kär i honom. Är ju iof oxå kär i Ryan i The O.C, alltså karaktären. Så nu vet jag inte vem jag ska välja. Svårt val, men jag tror det blir Ryan ändå. Han skulle ha kommit hit igår, men eftersom jag inte är så pigg så kommer han en annan dag när han hittar en lucka i sitt schema! Han jobbar ju för fullt på Taco-restaurangen!

Back to reality.  Ska fortsätta läsa om hur lusten att lära matematik hålls vid liv på några av Sveriges skolor!

Ha det gott!

nya tider

Nu är det nytt år, 2007! Spännande!  Jag orkar inte hålla på att summera år 2006.... det var ett bra år precis som alla andra år, men höjdpunkten på året var väl ändå Sunny Beach!

Sen jag kom tillbaka hit till Umeå efter jullovet har det inte hänt nåt speciellt. Eftersom jag är pank, och även Sam, så har vi inte tagit oss ut på nån lokal ännu, men på lördag smäller det, årets första Rex-utgång! Men vi ska ta det hyfsat lugnt båda två har vi sagt. Jag brukar ju iof alltid säga så men likt förbannat skjuter jag mig i foten o undrar vem di helv.. det är som spyr i min lägenhet (när det i själva verket är jag) el nån, jag vet inte. Man kan aldrig vara säker på nåt, faktiskt!
Snart ska jag till Gran Canaria o fira min pappas födelsedag. Det lär inte bli någon Sunny Beach-repris, men skönt med miljöombyte, som Mats säger. Mats är bäst.

Inatt vaknade jag kl 1:18, var alldeles kallsvettig. Jag hade drömt en mardröm om en ful häxa med bruna tänder som försökte kyssa mig. Vad symboliserar häxan? Jag vet inte, men ska klura vidare på det och återkomma. Sam har en teori om att häxan var en kanin, som är fiktiv, men ändå verklig. ja jag vet inte

Ikväll börjar en ny serie på 5:an What about Brian, tror det är bara nå blaj, men Äneth ger det en chans!

Vi höööööörrrssccccchhh!
Ha det gott!