stycke

det var meningen att det skulle vara styckeindelning, men eftersom jag skrev i word och kopierade hit så blev det så där konstigt.  Yoghart ahhahahaha

yoghart

Hällo vetts!

 

Bara så ni vet så hade jag precis skrivit ett inlägg som inte sparades.

 

Gran Canaria och Las Palmas var kanon! Vädret var inte superbra, mest moln och kring 20 grader. Men eftersom jag så gärna ville bli brun (sam vet hur jag brukar tjata) så bad jag till Gud och passade samtidigt på att tacka Honom för en massa sake. (Fick lära mig det på konfirmationen) De 2 återstående dagarna av semestern sken solen och Äneth pressade mellan 10:30 till 16, så lie färg fick jag allt. Men nu har ju nästan allt flagnat bort, bajs! Apropå bajs. I söndags när jag borstade tänderna kände jag den där vidriga bajslukten. Jag skrev rätt ut och kastade den där förbaskade tandbortsmuggen. Nu står där en sprillans ny tandbortsmugg som ska rengöras varje fredag, eventuellt onsdagar också.

 

Resan till Las Palmas kan inte på något sätt liknas med Sunny Beachresan. Det här var en lugn familjeresa ;) Men vi hade det ändå himla trevligt faktiskt! En dag hyrde vi en bil och åkte runt på ön, som för övrigt har hela 4 klimatzoner. Det var jättevacker natur. Uppe i bergen träffade vi en gammal gubbe och hans åsna. Han bodde tydligen i en grotta där. Gubben tyckte att jag och min bror skulle fotograferas tillsammans med hans åsna så han tog ett foto med pappas nya kamera. Efter det skakade jag hand med honom. Några minuter senare fick jag en Samattack och var tvungen att lukta på handen. Det luktade gammalt piss och åsna. Usch. Tyvärr hade jag ingen våtservett, men om Mats hade varit med hade jag ju kunnat bett honom om en ;)

 

Vi bodde på ett lägenhetshotell så vi köpte vår egen frukost. Min mamma tyckte att vi kunde köpa lite yoghArt. Jag sa åt henne att det inte heter yoghart utan yoghurt. Då tyckte min pappa att jag var petig och kontrade med att säga yoghart hela tiden. Till slut sa vi alla yoghart varenda dag och jag skrattade som en tok varje gång. Yoghart hahahahahah Det är roligast när pappa säger det.

 

Det var en man med jättefula stringkalsonger som kom fram och pratade med mig på stranden. Jag blev genast rädd för honom. Han hade en skitig handduk och bar på en massa plastpåsar med ett snöre.. hade lust att slå honom, men gjorde det aldrig.

 

Idag är det alla hjärtans dag. Hoppas alla ni har en mysig dag med massa kärlek!

Ryan har jag dumpat by the way.

 

/Äneth


brun

På fredag åker jag till Gran Canaria med min kära familj. Hoppas det blir fint väder, för om det inte är det kommer jag inte att bli nå brun, och jag vill helst bli brun. Helst!!! Brun, gärna! Pappa fyller 60, gud så gammalt. Han ska få en kamera i födelsedagspresent.

Om jag kommer ihåg adressen till Little Sam ska jag sända henne ett kort, helst med ett får på, eftersom hon hatar får. När jag kommer hem ska Sam öch Än gå på Rex. Hur ska det gå?

Jag gillar What about Brian, den serien är faktiskt ganska bra, men det är inga hotta killar... typ som Ryan. Men vet ni, han har inte kommit än! Grrrrr. Men när jag kommer hem från Gran Canaria, då jag förhoppningsvis är lite brun, då kanske han ändå vill träffa mig. Fast jag kanske borde dumpa honom? Gillar inte att vänta.

Nu måste jag sova så jag är på alerten imorrn när jag ska ha matematikverkstad. Undra vad vi ska tillverka då? Läraren gillar alla som kommer från Övik, det gillar inte jag. Vad är det med Övik och Öviksbor?


/Äneth