VLÄ:

kort och gott har jag bara en sak att säga:

T A C K!  D E T   V A R   B R A   SÅ ! 

töntreklam

fan vad jag ogillar konsums reklam som de kör den här veckan. Nån tönt som står och surrar om en date med en tjej och han funderar på vad han ska bjuda på, "tjejer gillar ju när man visar känslor och så, och när man visar empati". Är det bara tjejer som gillar att man visar empati. Jaha, men gud ändå, verkligen, då ska jag inte visa empati för någon av det manliga könet, ung som gammal. Phö, bahh, vet att jag kanske överdirver men ändå, jag blir så trött på allt dravvel, rensa bort all sånt shit så blir världen lite trevligare. Men man ska väl inte störa sig så mycket heller, bara tids- och energikrävande.

Idag har vi skrivit på exjobbet från kl 9:15 till 20:30 med några pauser iof =) men ändå. Det kommer bli ett kort jullov i år, men va tusan.

Kan det komma lite mer snö?

Jag vill se mer av Viveca Andebratt.: "Det som är så facinerande med min personlighet det är att jag trots det känner att jag vill leva. Jag vill leva, jag vill älska, jag vill sjunga, jag vill dansa" haha det där maler i mitt huvud,. Viveca bor som i mitt huvud litegrann.


Nä nu är det läggdags!
Sov sött!

heja

idag har jag bokat biljetter till Kents konsert i Sundsvall (timrå) Satt i kö i en halvtimme, var fler än jag som tänkte vara ute i god tid, men än finns det gott om biljetter till deras spelning i Sundsvall.

På fredag är det idolfinal! =) Jag tänkte dricka chamapange me Sam o ha på mig aftonklänning men hon får inte ledigt från sitt jobb, de förstår inte att VLÄ o LS måste få tillbringa tid tillsammans.

Nån dag framöver ska jag o LS på en liten utflykt. Vi ska göra studiebesök på psyk, el rättare sagt i psykentrén. Vi har ett hemligt uppdrag som jag inte kan avslöja här, men låt oss säga att det är ytterst spännande...

På söndag ska jag o LS julbaka och gå på julmarknad. Det kommer bli en dajlig söndag!!!

Måndagar är jobbiga dagar, usch. Nya tag imorrn! Ser framemot att skriva exjobb hela dan! =)


Om man ler så känns livet mycket bättre. nu sitter jag här och skrattar och då känns livet riktigt bra!

Nu ska jag o LS uppleva gamla goda tider!