Sam

Vad roligt att du har skrivt i min blogg igen. Jag har inte skrivit så mkt på sistone, inte så konstigt det, eftersom inget roligt har hänt.

Idag har jag jobbat, tanterna o farbröderna var tokiga, de skulle hem o de skulle ha bilar o nycklar o de vågade inte sova ensamma, ja allt möjligt. TUR det finns lugnande att ge. Men en tant var så rolig; hon frågade vad jag hette o svarade Anna (Äneth är ju bara ett smeknamn vet ni) o då sa tantetn
MEN VILKET JÄÄÄÄVLA FINT NAMN, ett REJÄLT NAMN MINSANN. hhaha det var kul.

Sam klart Vi ska blobba i höst, men inte så vi rullar fram, för vi ska träna oxå. Fan vad det ska tränas nu framöver.

Jag håller med om att det blev lugnt i lördags, men jag tror det var bra, hade varit risk för snefylla annars. Men i höst ska vi ju gå ut fler gånger o ÄGA =D

I boken "Drömsymboler" kan du "utforska dit undermedvetna". Jag drömmer ju knepiga drömmar o kommer ofta ihåg dem oxå, vilket jag är glad för. Men inte hjälper den är boken mig nåt. Asiatiska samer som jag drömde om för 1 vecka sen, finns ju inte. Men SAM brukar ju drömma om kaniner och i boken blir man då hänvisad till hare och där står det följande:
"en kanin behöver skydd, den är svag o rädd, men samtidigt en symbol för fruktsamhet." hm hm där har vi nåt att fundera på Sam.

Ja tänk att det snart är ett år sen vi åkte, hhaah o jag hade 10 kg övervikt på väskan innan vi åkte, hur kunde jag lyckas med det? Äneth.
 På tisdag ses vi Sam!
Kram

Kommentarer
Postat av: sam

HAHA. Jag orkar aldrig träna när jag jobbar så JAG blir väl fet då... Nä tror det är lättare när vanliga schemat drar igång.

2007-08-12 @ 10:13:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback