Grattis Idha &Isak

I helgen var jag på mitt livs första bröllop och det var fantastiskt vacker, fint, rörande, roligt. Tack för en hejdundrande fest Idha och Isak och STORT GRATTIS!!

När vi var på väg till bröllopet stannade vi till på en mack, några mil söder om Skellefteå. Och där på macken mötte vi de värsta gloögerna jag har stött på i hela mitt långa liv. Jag och Sam gick in för att köpa lite godis (vi va lite hungriga =))  och vi var ju så klart uppklädda, vi bar båda klänningar, eftersom vi skulle direkt till kyrkan. När vi stod o plockade godiset stod det två män och glodde på  oss så att  ögonen nästan höll på att ploppa ut, den ena var i medelåldern och den andre var  långt över pensionsstrecket. Men allvarligt, hade de inte sett två   blobbar i klänningar förut? hua hua

Väl på bröllopsmiddagen hade alla gäster fått som en liten bok som bl.a innehöll sångtexter men också presentationer av ALLA gäster. Vilket arbete av Fru Karlsson, men så otroligt underhållande läsning. Dock blev jag väldigt snopen när jag läste min egen presentation:
Anna Jonsson:
Blivande lågstadiefröken från Sundsvall  som gillar rosa och älskar kiss-och bajshumor. Har två sjuka alteregon vid namn Äneth och Drakeb. Det ena är galet och det andra är argt.

Jag och Marcus fick iaf röja loss till, den kanske bästa låten som någonsin har gjorts: Bazzhunter med "Vi sitter här i Ventrilo och spelar lite doTa". När jag, Sam och Marcus skulle gå o lägga oss sjukade vi oss rejält, men jag tänker inte gå in på några detaljer. Har dok bildbevis hahhaha

Ha det gott, gott folk!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback