Grattis Idha &Isak

I helgen var jag på mitt livs första bröllop och det var fantastiskt vacker, fint, rörande, roligt. Tack för en hejdundrande fest Idha och Isak och STORT GRATTIS!!

När vi var på väg till bröllopet stannade vi till på en mack, några mil söder om Skellefteå. Och där på macken mötte vi de värsta gloögerna jag har stött på i hela mitt långa liv. Jag och Sam gick in för att köpa lite godis (vi va lite hungriga =))  och vi var ju så klart uppklädda, vi bar båda klänningar, eftersom vi skulle direkt till kyrkan. När vi stod o plockade godiset stod det två män och glodde på  oss så att  ögonen nästan höll på att ploppa ut, den ena var i medelåldern och den andre var  långt över pensionsstrecket. Men allvarligt, hade de inte sett två   blobbar i klänningar förut? hua hua

Väl på bröllopsmiddagen hade alla gäster fått som en liten bok som bl.a innehöll sångtexter men också presentationer av ALLA gäster. Vilket arbete av Fru Karlsson, men så otroligt underhållande läsning. Dock blev jag väldigt snopen när jag läste min egen presentation:
Anna Jonsson:
Blivande lågstadiefröken från Sundsvall  som gillar rosa och älskar kiss-och bajshumor. Har två sjuka alteregon vid namn Äneth och Drakeb. Det ena är galet och det andra är argt.

Jag och Marcus fick iaf röja loss till, den kanske bästa låten som någonsin har gjorts: Bazzhunter med "Vi sitter här i Ventrilo och spelar lite doTa". När jag, Sam och Marcus skulle gå o lägga oss sjukade vi oss rejält, men jag tänker inte gå in på några detaljer. Har dok bildbevis hahhaha

Ha det gott, gott folk!


 

Mats, min 2:a idol, efter Peter Forsberg

Mats, min 2:a idol, efter Peter Forsberg

nu är det över

japp, nu var det gjort. 8 veckors arbete är avklarade. Trodde aldrig det skulle ta slut, men nu så. Känns gött

Sitter o tittar på bilder från Sunny Beach, åh vad det skulle sitta fint med en trip dit nu el ja kanske nån annanstans. Mats har ju döpt om Sunny B till Bloody Beach efter allt elände som har hänt på sistone.


Längtar till:
tisdag - då åker jag till Umeå. Saknar de mina
lördag- bröllop i Skellefteå, Idha o Isak
måndag- Sandra kommer tillbaka till Umeå
hösten - underbar årstid
21 sept - min bror kommer upp o hälsar på
praktik - sista praktiken på utbildningen i bästa tänkbara klass
finns säkert nåt mer att längta till oxå, alla blobbkvällar me Sam t.ex, men jag kommer inte på nåt mer just nu. Jo, jag längtar oxå till de nya avsnitten av Friday night lights kommer ut  =)
 hej svejs

Sam & Än

69326-4

Sam

Vad roligt att du har skrivt i min blogg igen. Jag har inte skrivit så mkt på sistone, inte så konstigt det, eftersom inget roligt har hänt.

Idag har jag jobbat, tanterna o farbröderna var tokiga, de skulle hem o de skulle ha bilar o nycklar o de vågade inte sova ensamma, ja allt möjligt. TUR det finns lugnande att ge. Men en tant var så rolig; hon frågade vad jag hette o svarade Anna (Äneth är ju bara ett smeknamn vet ni) o då sa tantetn
MEN VILKET JÄÄÄÄVLA FINT NAMN, ett REJÄLT NAMN MINSANN. hhaha det var kul.

Sam klart Vi ska blobba i höst, men inte så vi rullar fram, för vi ska träna oxå. Fan vad det ska tränas nu framöver.

Jag håller med om att det blev lugnt i lördags, men jag tror det var bra, hade varit risk för snefylla annars. Men i höst ska vi ju gå ut fler gånger o ÄGA =D

I boken "Drömsymboler" kan du "utforska dit undermedvetna". Jag drömmer ju knepiga drömmar o kommer ofta ihåg dem oxå, vilket jag är glad för. Men inte hjälper den är boken mig nåt. Asiatiska samer som jag drömde om för 1 vecka sen, finns ju inte. Men SAM brukar ju drömma om kaniner och i boken blir man då hänvisad till hare och där står det följande:
"en kanin behöver skydd, den är svag o rädd, men samtidigt en symbol för fruktsamhet." hm hm där har vi nåt att fundera på Sam.

Ja tänk att det snart är ett år sen vi åkte, hhaah o jag hade 10 kg övervikt på väskan innan vi åkte, hur kunde jag lyckas med det? Äneth.
 På tisdag ses vi Sam!
Kram

My Little Än

Livet utan Äneth är ingen höjdare. Det är mest bara tråkigt och surt. Och nu börjar tankarna vilja förflyta sig ett år bakåt i tiden. Till Soliga Stranden, numer kallad Blodiga Stranden. För nu i helgen är det ett år sedan vår sommarjobb tog slut. Den 23 augusti kommer det vara ett år sedan vi satte oss på planet mot mats, eller hur man nu ska se det. HAHA.

Förresten så var både Mats och Äneth här i helgen när jag hade fest. Det var DL. Äneth höll sig lugn. Fats hn härmade nån ful karl på dansgolvet. Det var rätt.

Äneth har tydligen köpt en ny drömtydningsbok. I den står det om kaniner. Det var roligt. I födelsedagspresent fick jag en klokbok med prislappen kvar på, jag tror Äneth ville jag skulle se hur mycket det kostar att bli klok. Närå skoja.

I höst ska vi blobba så mycket så vi måste rulla fram och vi ska ha så jävla kul på kuppen. Det ni...