soliga stranden del 1

Det kändes som ett paradis. Och var nog i mångt och mycket även det. Sol, bad, skratt och sprit. Vi träffade danne, ola och reseledarn mats. Det var nog det bästa som hände. För vad hade soliga stranden varit utan mats?

Jag tror det var Anna som mötte mig i Stockholm, men sedan försvann hon och kvar var en vecka med Äneth. Äneth hade packat så mkt i väskan att hon fick betala övervikt redan på nerresan. På väskan stod det "heavy". Äneth snackade så mkt goja med killen i incheckningen att han drog bort först två kilo och sedan ett kilo till när Äneth went on and on om all frukt och alla linfrön hon packat ner. SEdan var det prupptävling på arlanda.

Pliska var vårt hem under en vecka och efter att ha läst att det skulle vara ett sunkigt horhus hade vi låga förväntningar. Men pliska visade sig vara kunghotellet no 1. Trevligt trevligt. Redan första eftermiddagen fick vi en tydlig beskrivning av sunny beach av Mats, vår allmäktige reseledare. Vi invigdes i vad som egentligen menas med en bulgarisk happy hour och fick tillfälle att skjuta oss lite lätt i fötterna. Underbart.

Dagen efter väntade soliga stranden och ett moment som var störande. Det var så störande att Äneth bygge upp ett inneliggande agg som skulle visa sig lite senare under veckan. Efter stranden och före middagen var vi alltid tvungna att äta något, man måste underhålla bloggmagen, vetts!

Några dagar in på resan hade det urartat rejält. Tror inga normala ord sades och efter några timmar på stranden längtade man hem till Pliska och skratten som man visste skulle komma. Dr George serverade kaffe och Mats läste resebeskrivningar. För det är ju roligt att läsa typ reseguider när man redan varit en vecka på ett ställe. Äneth ville ha hårsnoddar av Mats och konstaterade att hans kuk hade solglasögon.

Eggs and tophats blev friends forever.

Trots alla raggningsrepliker var det ingen av oss som lyckades snärja allsmäktige mats. Äneth utövade sprintövningar under tiden som hon sköt sig i foten.

eh, författaren måste iväg, men mer kommer snart.