Äneth, Mats och Sam in Sunny Beach

Äneth, Mats och Sam in Sunny Beach


häällooo

Ja nu är det Äneth själv som skriver ett litet inlägg.  Det är jag som är Äneth/Anna. Jag har ju som sagt lovat att skriva Sunny Beach del 2, men det är mycket nu, alla drar i mig. hehe eller inte. Nä men jag ska ta mig i kragen, kanske i helgen.

Ikväll har vi haft blobbkväll. My little Sam stod o väntade på mig utanför Å-hems centrum efter att jag hade tränat. Det var en glad överraksning, verkligen. För det var nämligen så att jag hade sagt till henne innan jag åkte iväg o tränade, att jag skulle gå till David o köpa mig lite "Gotta från Ålidhems kiosken" till "Desperata hemmafruar". Sålittle Sam visste om det. Men sen när jag hade tränat klart så funderade jag, ska jag verkligen köpa godis? Ja menar, visst man ska unna sig, men ibland känner jag att jag unnar mig liiiiit e *skakar me handen i luften*  väl mycket. Sen tänkte jag också att den där David på Ålidhemskisosken, han tycker säkert att jag är ohälsosam. Jag köper snus flera gånger i veckan, och ja, godis o annat blobb köper jag väl mest på Ica, men ändå liksom. I lördags var jag t.ex. där och köpte gotta. Cyklandes i regnet kom jag på att jag kunde gå på Konsum o köpa godis. Det är på Konsum man går om man inte vill träffa på någon. Men då sitter det ju i och för sig en kille i kassan där som tyckte att jag ska börja röka. Jag är rädd för honom. Nog om konsum och mitt velande hit och dit. Sam stod i alla fall utanför Å-hems centrum och jag blev sååå glad, och lättad. Nu kunde jag gå var som helt o handla mitt godis. Vi gick på Ica. Nästan hoppandes båda två. Vi var sååå lyckliga för att det faktiskt skulle bli en blobbkväll. Vi köpte ost, mummabulle (hihi) och lösviktsgodis.. Jag betalade 33 kr och Sam betalade 31.50, så nu är hon skyldig mig 75 öre. Faktiskt!

Mats är solsugen. Han reseledaren ni vet. Han har sagt till mig att om han vinner 10 miljoner, då ska han bjuda mig på en resa den 1 nov. Visst man kan tycka att man inte behöver vinna 10 miljoner för att bjuda en kompis på en resa, men jag är smickrad, för Mats har sett too much Än för hans eget bästa, och ändå vill han bjuda mig på en resa till Gran Canaria el USA, citat från mats: "whatever, miljöombyte är det viktigaste". Jag kanske skulle bjuda hem honom till Indal?

Ha det gott!
/Äneth

Berlinmuren

Det kom aldrig någon uppdatering av soliga stranden. När alla slutar dra i Äneth lovar hon att komma med ett inlägg. Vi väntar...


Har fått stränga order om att uppdatera Änethbloggen oftare. Så jag får väl försöka hinna med det. Eftersom Anna har praktik på veckorna är det Äneth som regerar på kvällar och helger. Det är Dl tycker jag.

100 höjdare är ett roligt program. Äneth är ännu roligare. Då inslaget om kvinnan som är gift med Berlinmuren var( kvinnan kommer förövrigt från Äneths grannby) så sa Äneth "men heter hon Berlinmuren i efternamn då?".

Äneth tycker inte om när hon somnar i soffan efter att ha varit på krogen för att sedan upptäcka att NÅN (som ätit ostdip) har spytt på golvet framför henne. Det kan resultera i en spya på grund av den äckliga lukten från den första spyan.

Anna har blivit kompis med Mats. För Äneths del är det kört, men det gör inte så mkt tror jag.