hon har talang den där Äneth...

... fullkomligt vrålade Linus idag då vi tittade på brännbollen.

Och visst är det lite så ändå?

Vi var ute och firade i onsdags. Slut på praktik, första iksudagen gjord osv. Äneth skulle ta det lugnt men blev på ett konstigt sätt mest i högform av oss alla. Henke fick sig så klart en sväng om inne på olearys. Sedan var det en tjej som hade mage att gå fram och dansa med Henke efter Äneth. Mycket skumt. Det lektes "jag har aldrig" vid ett bord inne på olearys och vår nya vän Sanna fick ett mycket härligt välkomnande in i Äneth-världen.

efter krogen var Äneth i gasen. Telefonjävel!, skrek hon och drämde mobilen i backen utanför Plaza så den flög i åtminstone fyra bitar. Först skrattade hon helt hysteriskt men om sedan på att mobilen kanske är ganska bra att ha ibland. Varpå bitarna kom i Äneths händer till mig och hon sa "Laga den!". Men det var lite trixigt så Äneth fick snällt fippla men mobilen hela vägen hem i taxin. Då vi för övrigt försökte muta till oss fast pris genom att sjunga och slutligen strippdansa framför taxin.

Det lyckades inte.

På efterfesten fick Äneth sjung aMAuro Scoccos "Sara", så nu är det hennes nya favvolåt. Helst ska den sjungas samtidigt som ena armen sträcks upp i luften så man kan digga riktigt ordentligt. Det skrattades och grinades om vartannat och en hel del "shut up motherfucker" kom ur Äneths mun.

Sängställningen i torsdags morse var nog kanske det bästa jag varit med om. Men jag har lovat att hålla tyst om det.

Det var en lyckad kväll. Helt enkelt bäst.

A Än in högform...

i am the Än

i am the Än


äneths likes and dislikes

nu gick äneth just förbi och blåste en rap på mig och såg ut som hon ville slåss.

Äneths likes:

- att slira med cykeln i grus
- att *a**a
- att dansa mot väggar
- att ligga ner på dansgolvet på rex
- att få sms
- att sova
- att rycka till med kroppen, slänga fram huvudet och skrika "fuck off".
- "bögen" med glittret

Äneth dislikes:

- idioter som inte hör av sig
- tidiga morgnar, försover sig gärna
- beigebyxan oh hon med cykelbyxorna
- katter, rädd för dem
- att inte få sms, då kan telefonjäveln åka i golvetlistan kan göras lång. jag har bara valt ut vissa specifika saker just nu. snart ska denna blogg få ett inlägg av huvudpersonen själv: Äneth. vi väntar med spänning!

Beautybox och barnnamn

Nu har det hänt så mycket på senaste så jag har haft svårt att hänga med. Det är vår nu och Äneth verkar ha blivit smått galen.

Häromkvällen köpte Äneth en gold bunny (chokladkanin). Hon tog hem den, tittade på den, ställde den på golvet, hoppade jämfota på den och åt sedan upp den krossade chokladkaninen.

Igår hängde vi nere i stan på den första riktigt varma dagen för i år. Vi satt och käkade hamburgare på Max och började prata om barnnamn. Äneth tyckte tydligen att det vore jättekul att döpa sin barn till Luurad (pojknamn) och Luder (flicknamn). Eller hur?

Igår på kvällen spelade vi brännboll. Äneth var gullig brännare. Bollarna studsade och for iväg över Äneths huvud och ner i slänten. Det såg lika kul ut varje gång. Det är inte lätt att vara liten på jorden.

Vi ska grilla idag. Äneth älskar bearnaisesås och för att vara snäll (eftersom Äneth varit förkyld i veckan) tänkte jag att jag i morse skulle skicka ett mess och föreslå att vi skulle köpa lite "bea" till grillningen. Jag skrev "ska vi dela på en beatub?" och Äneth svarade "menar du en beautybox? Vad kostar det?"...

ikväll blir det fest. Så fortsättning följer i morgon antar jag ;)

shut the fuck up.

Nu på kvällskvisten har jag och Äneth tittat på "American Idol". Jag satt och kommenterade på svenska och Äneth, som tydligen ville vara internationell, kommenterade på engelska. När jag sa "men tyst", så sa Äneth " shut the fuck up"! Sedan har det kommit små grodor som " fuck off motherfucker" och "fuck you".

Riktigt kul faktiskt, men jag undrar vart detta infall att prata engelska kommer ifrån.

Äneth har blåmärken på kroppen efter rexutgången. Förkärleken för att ramla och ligga ner på dansgolvet verkar inte riktigt vilja ge med sig. Vi får se hur det går nästa gång.

Spänningen är olidlig...