ahh men

höörre du Sam... inte tror jag väl att jag sa det 72 000 gånger. Kanske 70 gånger på en vecka. Men det är attans besvärligt med visdomständer. Det gör ont, man kan inte tugga och man mår dåligt rent. Men nu har det gått över. De börjar väl växa igen lagomt till Jul så man inte kan äta allt gott.

Det är roligt att överdriva. Det gör jag ofta, och Sam oxå. Sist jag var ut skulle jag ta ut pengar innan jag skulle gå på rex. När jag hade tagit ut mina 200 kr så sa jag högt så alla skulle höra: "Jaha, då har man bara 7 miljoner kvar då". Folk måste ha tyckt att jag var knäpp... men jag gillar att ljuga när jag är full hehehe så passa dig... gå inte på allt jag säger.

Jag läser en tråkig kurs nu. Allt är bara elände. Men det som stör mig mest det är all läraren inte kan prata rent och skriver som en 7-åring. Det stör mig. Dessutom har vi högläsning varje morgon vi har lektion... och ni ska inte tro att det vara i 5-10 minuter (vilket en 7-åring klarar av att sitta still o lyssna på) Nää hon läser i över 3o minuter. ÅHHH jag får myror i brallan, i låren, i visdomständerna, ja överallt. Måste ha inne en snus hela tiden för att palla.Det blir dyrt i längden. Det är inte det att jag inte gillar högläsning, men sättet hon läser på. Jag får en känsla av att hon hittar på... hon bläddrar förbi sidor och slänger in egna ord. DET GILLAR INTE ÄNETH! Jaja hon är säkert en bra männsika på alla sätt o så, men högläsning bör hon inte ägna sig åt.

Imorrn är sista gången på buggkursen :( Det har redan gått 7 gånger. Tänk att man kan bli så glad av att dansa. Jag går med ett leende på läpparna efter varje gång. Men förra gången var jag ändå lite lätt skräckslagen. Vi hade en vikarierande danslärare och han är lite speciell. Han är en lite av en Casanova vill jag påstå, känner ju inte karln, men jag är en människokännare :) Hur som helst så spelade han låtar med texter som "Jag vill ha sex med dig ikväll"  och "låt mig få ta av dina trosor ikväll" och snälla rara söta Anna, kan du inte stanna, vi pökar dig, säg inte nej"Det är inte lämplig musik att spela på en buggkurs. Det värsta är ju att man nynnar med. Då kanske kille man dansar med tro det osså blir det en himla massa oklarheter... näe där överdrev jag allt. Det är kul det vetts

Nu ska vi se Greys. Det var ju spännande ikväll så Sam tog o laddade hem nästa avsnitt!

På måndag ska vi fika hos Mats!!! *längar* :)

Äneth the one and only

Det var ett tag sedan nu och tyvärr måste jag informera alla trogna läsare om att den här hösten varit mycket lugnare än vårterminen. Några gånger har dock Äneth varit i högform...

Det hände, det där som bara aldrig fick hända, vi träffade Sus ute. Äneth strålade av lycka och klängde fast vid Sanna och visade "Jag vill ha en kram av Sus". Sanna sa förstås till Sus att Äneth vill ha en kram, vilket hon också fick.

Äneth har inte karies, däremot håller hon på att få visdomständer. Det vet jag, för det har Äneth sagt till mig ungefär 72000 gånger. Det är roligt när saker händer 72000 gånger, det förklarade jag för en kille på SF en gång, jag tror han förstod mig.

Annars är Mats vår nya idol. Mats är bäst.

Äneth vill gå en kurs i slowmotiondans. Jag sa till Äneth att det fanns en sådan kurs hon kunde gå på balettakademin, det trodde Äneth på och blev sålycklig ända tills hon förstod att jag skojade. Då var det inte lika roligt längre.

Nu måste jag gå, Äneth kallar!