rockhard

Igår tänkte jag  vara rolig och smälla till Äneth i arslet. Då tyckte hon synd om mig eftersom jag tydligen skulle göra mig illa. Detta eftersom, och jag citerar. "en annan har ju ett stenhårt arsle vetts".

Ja livet är härligt.

Sist Äneth var ensam i tvättstugan började det brinna i en torktumlare. Äneth fick panik och ringde till brandkåren. Det var väldigt bra eftersom att hela tvättstugan med all säkerhet brunnit upp annars. Det roliga i det hela är dock Äneths samtal med SOS alarmering.

Äneth: det brinner i tvättstugan!
SOS: var är du nånstans?
Äneth: på Ålidhem!
SOS: jamen var på Ålidhem?
Äneth: På Peddan!
SOS: Jamen VAR på Peddan?
Äneth(antagligen lite irriterad nu): men mittemot där jag bor...

Jag säger då det. Brandkåren kom till slut fram och det hela slutade lyckligt... OCh det känns skönt att Äneth följer de råd hon fick som barn att inte tala om för främlingar var hon bor!

zebror är inte fiktiva

Igår lekte vi i vårat numera riktigt skitiga hem. Vi lekte den härleken då man ska tänka på en viss person/figur och de andra ska genom att ställa "ja" eller "nej" frågor lista ut vem det är man tänker på. Då Äneth fått förklarat för sig att det var ett fiktivt djur som var relativt rolig och som inte fanns i serietidningar gissade hon på "en zebra"!!!????

Det var mycket annat som var roligt i denna lek. Bland annat att Äneths första tankeobjekt var väldigt lätt att lista ut, vem hon tänkte på får ni inte veta men låt säga att alla vi som har äran att känna Äneth vet vem jag tänker på.

Annars är det ganska lugnt. Lugnet före stormen. Hoppas jag.

Dansa min docka

Dansa min docka medan du är unger.... Äneth dansar gärna ensam i ett hörn medan alla andra dansar i en ring. Hon gillar speciellt att dansa mot en vägg. Kanske känner hon nån slags samhögihet med väggen. På väggen inne på o'learys hänger en affisch på Henke Larsson. Förra året fick vi nästan slita Äneth från den affischen. Hon dansade med Henke halva kvällen.

Äneth är hemma i bushen nu. Igår körde hon skoter och gjorde en snögubbe. Snögubben blev pissad på och såsmåningom överkörd. Då åkte Äneth hem. Som tröst ska hon idag göra en snökanin på sin gård ute i bushen. Som ingen ska pissa på. Som ingen ska köra över.

A snowbunny only for Äneth...

Dalai Lama

I går kväll var Äneth less. Då ville hon kontakta Dalai Lama. Kommentaren kom som helt tagen ur luften. Jag önskar Äneth all lycka till i hennes letande efter denne vise man som förhoppningsvis kan bota bakisångesten!

Äneth spenderade många minuter av gårdagskvällen genom att tala i telefon med en påhittad kanin. Kopplingar skulle kunna göras till Alice i Underlandet och kanske är det lite så. Kanske jagar även Äneth en liten kanin som skuttar runt med en stor klocka. Eller med ett stort hår... Only time can tell.

Jag undrar vad som sker härnäst... Efter Dalai Lama och illusioner av kaniner.
Häng med så får ni veta!

hello cipiiiiiiiiii

hello cipiiiiiiiiii


Äneth welcomes you all...

Det här är Äneths blogg. Här kommer det skrivas många speciella saker. Äneths liv ska beskrivas och jag lovar att det kommer bli en oförglömlig resa.

Jag ska välkomna er in i Äneths värld. Det är en väldigt härlig och rosa värld där det är roligt att ligga ner på dansgolv som är fulla av folk och där en söndagseftermiddag kan spenderas genom att ägna sig åt att fundera på hur många färdiggrillade kycklingar ICA glunten säljer på en fredag. Äneths värld är den härligaste av världar.

I Äneths värld är de flesta människor snälla, men många är irriterande. Till exempel folk som frågar Äneth om ost är kött eller de som väcker Äneth, alias Draken, tidigt på morgnarna. I den här världen behövs minst två väckarklockor. Ibland har funderingar gjorts kring om inte tre väckarklockor skulle vara det ultimata.  Funderingar som hur det skulle vara att vara med en apa har också förekommit, likaså funderingar kring huruvida samsungmärket som flyger runt på tv:n när dvd:n är på är en reklamfilm eller inte.

Äneths värld är kort sagt det bästa stället att vara på. Man har inte tråkigt, ens för en sekund... Välkommen att följa med på en resa utöver det vanliga.

Och du, du kommer inte ångra dig...

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!