långhelgen

Hej!
(styckindelning fungerar ej)
Vilken härlig ledighet det har varit. Jag är glad att jag tog ledigt i fredags också så jag fick 5 dagars ledighet- det behövdes, trots att jag nyligen hade semester då Sam och jag var i Berlin. Det har varit omtumlande veckor så lite återhämtning och avkoppling satt fint! Jag är tacksam för ledigheten!
Ledigheten har bestått av: plantering, Indal, Birsta, träning, promenader, sol, blåst, Birsta igen, biltvätt in- och utvändigt, städning, mat och åter mat, film, balkonghäng, kurragömma, Nicke Nyfiken, reflektion, krocket, avkoppling, grillning, middag, födelsedagsfirande, läsning, skratt, sömn, fix med mera med mera.
Igår åkte vi till stugan. Familjen Mossberg hakade på och vi grillade fläskfilé. Jag och P övernattade där. Det är så underbart att vakna upp där, höra vattnet och fåglarna kvittra - Ta en kopp kaffe på verandan och bara vara. Imorse när jag vakande var jag tokkissnödig. Jag steg upp, tog på mig Pärs tröja över nattlinnet samt stövlarna och gick ut på toan. (utedass/torrtoa). Solen sken och det var varmt. Jag funderade vad klockan var och gissade på 10, men när jag kom in i stugan igen tittade jag på mobilen och såg att klockan var 5:45! Jag sov vidare =)
Igår när vi var i stugan tittade vi på filmen Rango. Ikväll såg vi Limitless, den var king.
Det har tillkommit lite blomster på balkongen i helgen.. och kryddor


Jag fick en bok av Sam (i julklapp?) som heter Mitt nya jag. Den är kanoners! Tack Sam!Nu ska jag läsa ut boken och sen sova!
Sov så gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback