djurakuten...

Hej!
Idag har varit en rätt bra dag. Jag gick hem tidigare från jobbet. Lite vardagslyx. Jag gjorde visserligen inte så lyxiga saker när jag kom hem. Städ och tvätt stod på schemat. Men nu i efterhand känns det väldigt skönt att ha det avklarat innan helgen! Nog för att städningen aldrig "håller i sig" länge, eftersom Nike både hårar nå kopiöst och löper. That's life.


Igår kväll när vi skulle ut och springa upptäckte jag att en fågel satt fast med ena benet i ett garnnystan av något slag. Stakars fågel. Den hängde upp och ner, skrek förtvivlat och flaxade. Vi gick in och googlade på typ djuraktuen eller nåt, men fann inget. P ringde hans pappa och frågade vad vi skulle göra- Han tyckte vi skulle ringa polisen (inte 112) och fråga vart man isf kunde vända sig. Ingen av oss ville ringa så P's pappa ringde. När vi kom tillbaka från springturen hängde inte fågeln kvar. Den satt på en gren intill trädstammen och hade en lång kvist intill sig och hade fortfarande det där garnnystanet runt klon. Den kunde inte röra sig. Vi led så mycket med fågeln så vi kände inte att vi kunde lämna den... Vi sprang upp i lägenheten och hämtade skurmoppen (minus själva moppen) och en kniv fastteptat på spetsen för att på något sätt såga av grenen och garnet. Vi kämpade och kämpade- till slut fick vi loss grenen som garnnystanet satt fast i och vi fick den fågeln på gräsmattan. Men den kunde inte flyga p.g.a det där jävla garnet. Jag sprang upp och hämtade en sax. Vi fick inte loss allt, men nästan. Fågeln var lite seg och ville inte flyga iväg direkt. Stackars. Men imorse när jag var ut och kikade så var den inte kvar. Hoppas ingen katt har tagit den.


Idag ska vi synda. =) Vi har kört med LCHF i 3 veckor och jag har gått ned 3 kg. Inget som syns, men det känns på några byxor. Synden idag består av Maxmål! MMMM det ska bli så gott!Ha ne!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Smakade Max bra? :)

Stackars fågel, men visst känns det bra att göra en insats? För nåt år sedan landade en skalbagge i vårt messmörspaket. Jag bar ut honom till en vattenpöl och gjorde ren den. Hoppas den mådde bra :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback