a good tuesday

(obs: styckeindelning fungerar ej av ngn märklig anledning)
Hello MF! Skojar! Hej på er, mina trogna kära läsare!
Idag har det varit en bra dag.
Jag började lite senare idag och kunde därför sova ut. Jag drömde att P dog inatt, men att han sedan återuppstod? Jag kände mig iaf väldigt utvilad efter nattens sömn. Jag startade morgonen med en skön morgonpromenad i det härliga vädret.
Sen åkte jag buss till jobbet. Och jobbet har gått bra. Himla bra! Det känns så skönt att jag är på rätt väg!
Efter att jag slutat kom P och hämtade mig. Vi åkte ut till Birsta och handlade en rullgardin på Ikea. I vår hall ligger solen på under eftermiddagen, och vi har tidigare inte haft några gardiner där. Det har liksom inte blivit av, och det har inte sett så konstigt ut utan gardiner heller. Men resultatet blev finnemang. En diskret vit rullgardin!
Bild från Ikea
På kvällskvisten har vi käkat kycklingsallad och tittat på två avsnitt av serien 24. Den serien är beroendeframkallande. Se den!
Jag har också bokat en resa till Sthlm. Sedan jag flyttade hem till S-vall har jag och motti haft som tradition att åka till Sthlm en gång på våren och en gång på hösten. Förra gången vi åkte till Sthlm drabbades vi av "tågkaoset". Det var ju något strul med någon ledning, vilket resluterade i flera inställda tåg. Vi fick åka ersättningsbuss och blev några timmar föresenade. Kärring som man är reklamerade jag resan och fick 1000 kr i värdebevis. Så vår Sthlmsresa i vår kostar oss endast 42 kr tur och retur. Billigt va? Dessutom har vi utnyttjat Coops hotellpremie och och bor på hotell 2 nätter för endast 1598 kr! Fy fan, hur kommer jag blir när jag är 50-60? Hahah. Men jag har det jag brås på kan jag lova!
Idag när jag och P satt i bilen så pratade vi om namn på framtida barn. Inget barn på G, men namn är alltid roligt att prata om.
**************
P- Seven är det ingen som heter!
A- Aldrig!
P- Nä jag får väl adoptera ett barn själv då. Det ska heta Seven. Ska fan börja söka nu. Måste man ha fast jobb?
A- Ja det lär man ju ska ha.
P Härmar: ja det måste man ha
A-Nä men jag tycker Sirpa är fint!
P- Va? Sirpa???
A- Ja? haha
P- Ja hehe, Sirpa och Seppo
A- ahahahha
God natt!♥

Kommentarer
Postat av: SVENSKK - Mamma till Jamie

Hahaha, jag kan verkligen tänka mig dig och P. Ni är ju. :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback