sovmorgon?

Hejsan!

Äntligen helg, igen. Veckorna går så fort. Måndag och vips var det helg igen. I går kväll tog vi det bara lugnt. Vi käkade tacos och drack ett glas rött. Man är ju inte kanonpigg på fredagar.

Jag har varit jättetrött sedan vi ställde fram klockan. Vanligtvis stiger jag alltid upp strax innan sex på vardagarna. Detta för att hinne med en hyfsad promenad med Nike och sen de vanliga morgonbestyren. Men den här veckan har jag försovit mig, eller rättare sagt snoozat varje dag. Jag har verkligen fått kämpa för att ta mig upp. Jag vill ha tillbaka den där timmen! Så då tänkte jag att jag skulle ta en riktigt skön sovmorgon idag. Men närå, då vaknar jag kl 5:30 och sen 6:15. Jag slumrar om, men inte i någon djupsömn. När klockan va 7:30 gav jag upp och steg upp. Men idag känner jag mig inte alls trött =)

Nike och jag har varit på en prommis. Det är väldigt otacksamt väder och väglag nu, för hundägare alltså. Nike bli så himla skitig. Jag stannade utanför porten och lät henne hoppa upp på snön och så tog jag lössnö och gnuggade bort skiten. (Snön blev alldeles brun). Men men, snart blir det bättre.
morgonens bilderIdag ska vi åka till P's syster och hennes fam. Det ska bli skoj!
Hoppas ni har en bra lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback